Hvordan ser jeg film og serier på Netflix?

Når du har aktiveret dit abonnement til Netflix, så har du adgang til Netflix på alle de platforme og enheder som de understøtter.

Hvor kan jeg se indhold fra Netflix?

Du kan kun se indhold fra Netflix, hos Netflix. Opretter du et abonnement gennem YouSee, så får du et separat login til Netflix.

Du får blandt andet adgang til Netflix’s app til iOS og Android, websitet www.netflix.com, apps til Samsung og LG Smart TV, Android TV og Apple TV. Du har også adgang til Netflix direkte på din YouSee Tv-boks.

Hvor mange enheder du kan bruge på samme tid, afhænger af, hvilket abonnement du har hos Netflix.

Netflix på YouSee Tv-boksen

Gå til den kanalplads, hvor Netflix ligger. Det er som standard den sidste plads i kanalrækkefølgen. Du kan også nemt finde den gennem tv-guiden.

1. Først finder du den serie eller film, du vil se.

2. Tryk på OK på fjernbetjeningen, for at gå til programsiden.

Netflix Billede 1
  1. Vælg Afspil og tryk på OK for at starte.

Netflix Billede 2

Pause og spol

Se her, hvordan du bruger knapperne på din fjernbetjening til at pause, spole og starte Netflix indhold forfra på din tv-boks.

Pause

Tryk på pause-knappen  i midten, for at sætte programmet på pause.

Netflix Billede 3

Spol

Brug spoletasterne for at spole frem og tilbage. Trykker du flere gange, spoler du hurtigere. Du stopper spoling ved at trykke på Afspil/Pause knappen.

Netflix Billede 4

Lyd og undertekster

Sådan her indstiller du lyd og undertekster på Netflix.

1. Gå til programsiden for det ønskede program.

2. Her går du til Lyd og undertekster og trykker på OK.

3. Herinde indstiller du lyd og undertekster.

Netflix Billede 5