Hvordan tilslutter jeg en separat router eller andre Netgear CG modeller?

Bemærk: Vær opmærksom på, at vi ikke yder hverken telefonisk eller skriftlig support på denne funktion.

1. Find modemmets ip-adresse under bunden af dit modem. Ip-adressen står efter http://

2. Åbn din internetbrowser, og skriv ip-adressen i adressefeltet. Tryk så på Enter på tastaturet.

3. Skriv "admin" i feltet Username, og skriv "password" i feltet Password

4. Klik på OK.

1. Klik på NAT i menuen til venstre

1. Fjern fluebenet i Turn NAT on, og klik på Apply.

1. Modemmet vil nu genstarte. Når det er genstartet, skal du klikke på Logout nederst i menuen til venstre.

2. Gå til YouSee Aktiveringsportal for at aktivere din separate router. Vejledningen finder du på skærmen.

Når du tilslutter en separat router, er det vigtigt at bruge de rigtige sikkerhedsindstillinger samt en sikker adgangskode til routeren, så uvedkommende ikke får adgang.

Læs YouSee's udmelding om wi-fi sårbarhed

Har du brug for mere hjælp? Så kan du stille spørgsmål på YouSee Forum.