Hvorfor skal vi bruge dit cpr-nummer?

Tip: Hent appen Mit Digitale Selvforsvar fra Forbrugerrådet Tænk & Center for Cybersikkerhed. Så får du besked, når der er falske mails og sms’er i omløb.

Når du opretter et abonnement hos os, bliver du bedt om at oplyse dit cpr-nummer. På den måde får vi fx automatisk besked om adresseændringer.

Sådan har det ikke altid været, og derfor er der cpr-numre, vi mangler. Hvis vi mangler dit, vil du modtage en mail eller en sms fra os. Her modtager du et link til en side, hvor du nemt og sikkert kan sende os dit cpr-nummer.

Modtager du en mail, hvor du er usikker på, om vi er afsender, er du altid velkommen til at kontakte os.