Indstil lydkvaliteten på YouSee Musik-appen

Du kan indstille lydkvaliteten på på YouSee Musik. Her viser vi dig, hvordan du får den bedste kvalitet, hvis du lytter til musikken over AirPlay, Chromecast eller offline.

1. Tryk på Indstillinger (tandhjulet) i venstre side.

Tryk på tandhjulet i venstre side i YouSee musik-appen
  1. Vælg Lydkvalitet. Her har du mulighed for at vælge mellem Normal, Høj eller Hi-Fi kvalitet.

Tryk på lydkvalitet

Afspiller du din musik over AirPlay eller Chromecast, anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Hi-Fi.

Vælg Hi-Fi, hvis du afspiller over AirPlay eller Chromecast

Afspiller du din musik over et mobilnetværk, eller mens du er offline, så anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Høj eller Normal.

Afspiller du mobilnetværk eller offline, så vælg Høj eller Normal

Bruger du Sonos til at afspille din musik, vil Sonos bestemme kvaliteten af afspilningen.