YouSee hjælp

Information om ‘Mit Internet’ sikkerhedsindstillinger

Bemærk, ”Mit Internet” appen er kun tilgængelig, hvis

  • Du har en COAX-forbindelse og Sagemcom Router F@st3890 V2 el. V3, med eller uden WiFi Booster løsning.

  • WiFi Booster løsning. Det er uanset hvilket YouSee Internet produkt du har på DSL, Fiber eller Coax.

‘Mit internet’ sikkerhedsløsning er en sammensætning af flere sikkerhedselementer. Som YouSee kunde med et F@st3890v2 eller F@st3890v3 modem, har du muligheden for at nemt at enten fra -eller tilvælge sikkerhedsindstillinger via ’Mit Internet’ appen.


Browserbeskyttelse

Browserbeskyttelse er automatisk slået til. Browserbeskyttelse forhindrer dig i at få utilsigtet adgang til skadelige eller kompromitterede websteder. Denne blokering beskytter mod malware som virus, trojanske heste, - spy -og ransomware, som kommer igennem for at ødelægge eller opsnappe personlige oplysninger, når trådløse enheder browser på nettet.

Helt konkret, består browserbeskyttelsen af en black og white liste af hjemmesideadresser. Det er F-Secure, YouSee’s samarbejdspartner, som i real tid vedligeholder denne liste. Måden F-Secure administrerer og vedligeholder black -og white listen, er ved at trawle webbet og undersøge websites for malware, samt at modtage rapporteringer omkring nye sites. Disse er enten falske -eller lavet af IT-kriminelle, og forsøger at skaffe personoplysninger, og misbruge dem.Sporingsbeskyttelse

Denne sikkerhedsindstilling er per default slået fra. Sporingsbeskyttelse blokerer websteder, og hertil læggende annoncører fra at spore og dele dine personlige oplysninger, f.eks. browservaner, til en tredjepart.

Aktivér, sporingsbeskyttelse hvis du ønsker forhøjet privatliv, når du surfer på nettet.Yderligere sikkerhedsindstillinger

Som YouSee kunde har du også mulighed for at lave helt specifikke sikkerhedsindstillinger via ‘Mit Internet’.

Igennem Mit Internetappen har man mulighed for at oprette en eller flere indholdsbegrænsning (våben, vold, porno mv.) eller blokering af en specifik URL-link enten på profil -eller enhedsniveau. Hvis en specifik indholdsbegrænsning er blevet oprettet, og profilen -eller enheden forsøger at tilgå en website, som er under begrænsningsfilter, vil man møde en meddelelse om at ‘siden er blevet blokeret’, og der kan ikke klikkes videre.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?