Når du har valgt Netflix til dit YouSee-abonnement, skal du aktivere din konto. Og har du allerede en eksisterende konto hos Netflix, kan du sagtens tilknytte den til dit YouSee-abonnement.
Så få her hjælp til dit Bland Selv-abonnement eller dit YouSee Play-abonnement.
Når du har valgt Netflix til dit YouSee-abonnement, modtager du to mails - én fra Netflix og én fra YouSee.
Åbn én af de to mails for at komme i gang med aktiveringen.

Tryk på aktivér-knappen i én af de to mails.
Vi sender begge mails til den mailadresse, der er registreret hos YouSee.
Kan du ikke finde de to mails, så kan det være fordi, de er endt i spam-mappen. Eller, at du er registreret med en anden mailadresse.

Indtast den mailadresse, du vil bruge til din konto hos Netflix.
Så kan du sagtens fortsætte med at bruge samme login. Du skal bare indtaste samme mailadresse, som er tilknyttet din eksisterende konto.

Følg herefter de trin, du bliver ledt igennem.
Når aktiveringen er gennemført, er du klar til at komme i gang med at se film og serier.

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at dele din adgang til Netflix med personer uden for din husstand.
Netflix håndhæver deres delingspolitik, og du kan derfor risikere at blive kontaktet af Netflix, hvis du ikke overholder reglerne for deling.
Har du et Netflix-abonnement gennem YouSee, så kan du ikke tilføje et ekstra medlem.