Langsom tv-boks?

Vi har samlet en række råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, der oplever, at din tv-boks er blevet langsom.

1. Tænd og sluk din tv-boks
    Når du skal genstarte din tv-boks, så anbefaler vi, at du slukker på Tænd/sluk-knappen bag på eller på stikkontakten, hvor tv-boksen er tilsluttet.

Vent så 10-15 sekunder og tænd tv-boksen igen.

image
  1. Luk programmer, der bruger internet

Prøv at slukke for programmer eller andet, der optager båndbredde. Din tv-boks kører nemlig over din bredbåndsforbindelse, og hvis der eksempelvis er flere, der streamer film samtidigt med, at du ser fjernsyn, så kan det have betydning for, hvordan tv-boksen opfører sig.

Hvis det hjælper at slukke for de øvrige programmer, kan du overveje om du skal opgradere din bredbåndshastighed, så den passer til dit behov.

Har du stadigvæk problemer, så skal du kontakte YouSee.