Hvordan laver jeg en port forward?

Sagemcom Fast 3890 V2 + V3Skift valg

Bemærk, at vi ikke yder hverken telefonisk eller skriftlig support på denne funktion.

Sådan opsætter du en port forward på Sagemcom Fast 3890

1. Du skal logge ind på routerens opsætningsmenu. Det gør du ved at åbne din browser og skrive 192.168.0.1 i adressefeltet. Tryk herefter på "Enter".

1. Skriv "admin" i feltet bruger.

1. I feltet adgangskode skriver du det admin password, som fremgår af klistermærket på din router.

Klik herefter på Login.

1. Tryk på tandhjulet ved Adgangskontrol.

1. Klik på fanen Omdirigering af port og klik herefter på Tilføj regel.

1. Udfyld felterne i vinduet

1. I Standardtjenestenavn skriver du et sigende navn, eksempelvis Playstation.

2. I Tjeneste skal du vælge den relevante tjenestetype.

3. I protokol vælger du TCP eller UDP. Skal det gælde for begge typer, vælger du TCP/UDP.

4. I Ekstern host skriver du en specifik IP-adresse/32 eksempel: xx.xx.xx.xx/32

Skal det gælde for alle adresser lader du feltet være tomt.

5. I Ekstern port skriver du det portnummer, som du gerne vil åbne.

6. I Intern host indtaster du din faste, interne IP-adresse.

7. I Intern port indtaster du så det portnummer, du gerne vil åbne.