Lyt til YouSee Musik via CarPlay

Er der indbygget CarPlay i din bil, kan du lytte til YouSee Musik ved at forbinde din iPhone med Carplay

Har du brug for hjælp til at forbinde iPhone med CarPlay, kan du finde hjælp på Apples egne supportsider.

Sådan kommer du i gang med Carplay

1. Log ind i YouSee Musik på din iPhone.

2. Forbind din iPhone med din CarPlay – enten trådløst eller med USB-kabel.

Login i Mit YouSee
  1. Find YouSee Musik på CarPlay-skærmen og åbn appen.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er der en del funktioner fra YouSee Musik, der ikke findes i CarPlay versionen.

Du kan fx ikke søge musik frem.

Forbind din Iphone med din CarPlay
  1. Du kan lytte til al den musik, du har markeret som Favoritter, og dine egne playlister.
    Favoritter finder du, hvis du klikker på hjertet.

Du kan lytte til musik, som er markeret som Favorit
  1. Du kan få Inspiration, ved at lytte til hitlister eller vores playlister.
    Du finder dem under menupunktet Inspiration.

Du kan finde inspiration under menupunktet Inspiration