Hvis du har købt et YouSee Play-abonnement, skal du nu vælge dine streamingtjenester og tv-kanaler, så du kan sammensætte din perfekte pakke.
Du kan nedenfor se, hvordan du vælger, fjerner og udskifter dine tv-kanaler eller streamingtjenester på en YouSee Tv-boks.
Har du et YouSee Bland Selv-abonnement, så skal du følge en anden vejledning, som du kan finde her.
Har du en tv-pakke som indeholder point, så kan du skifte dine tv-kanaler og streamingkanaler direkte på tv-boksen.
Først trykker du på Menu på din fjernbetjeningen til tv-boksen og går i Indstillinger og derefter Vælg kanaler & streamingtjenester.

Her ser du en oversigt over alle de kanaler, du kan vælge. Du kan sortere i oversigten over kanaler.
Til at starte med har vi valgt kanaler for dig. Derfor skal du fravælge kanaler, før du kan vælge nye til.

Du kan se, hvor mange point du har i dit abonnement. Pointene bruger du, når du vælger kanaler.
Sammen med navnet på dit abonnement, kan du se om du har brugt alle point i abonnementet. Har du brug for flere eller færre point, så se længere nede i artiklen.

Find de tv- eller streamingkanaler du ønsker at vælge og tryk OK på fjernbetjeningen.
Tryk herefter på Fortsæt.

Hvis en streamingtjeneste har flere varianter, skal du blot klikke på den. Så får du mulighed for læse mere om varianterne og vælge den du ønsker.

Når du skal fjerne kanaler, skal du blot vælg den kanal du ønsker at fjerne. Tryk OK på fjernbetjeningen og herefter OK til fjerne og frigive point.
Du kan se, at en kanal er fjernet, når stregen omkring kanalen er væk.
Du kan med fordel vælge at sortere oversigten efter Mine valgte. Her kan du se de kanaler du kan fjerne.

Når du er færdig med at skifte kanaler, vælger du Fortsæt nederst til højre og tryk på OK på fjernbetjeningen.

Du skal nu bekræfte dit valg af ny kanal eller streamingtjeneste. Klik på Fortsæt.
Dine nye kanaler er typisk klar med det samme. Du får besked på skærmen, så snart dine nye kanaler er tilgængelig på tv-boksen.

Dine nye kanaler er typisk klar med det samme. Du får besked på skærmen, så snart dine nye kanaler er tilgængelige på tv-boksen.
Hvis du har valgt en ny streamingtjeneste, skal du aktivere din konto hos tjenesten. Tryk på den tjeneste, du har valgt, nedenfor for at få en guide.
Vælg din streamingtjeneste






Vælg de kanaler, du ønsker. Hvis du vælger en tv-kanal eller streamingtjeneste, som koster flere point, end du har i dit abonnement, vil det fremgå af prisoversigtet.
Når du er færdig med at vælge, trykker du på Fortsæt nederst til højre.

Nu kan du se Dine Valg, og hvad du har tilvalgt eller fravalgt i dit YouSee Play-abonnement.
Tryk på Fortsæt igen, hvis du er enig i dine valg.

Du kan nu se prisforskellen på dit gamle og nye YouSee Play-abonnement.

Herefter skal du acceptere handelsbetingelserne ved at sætte flueben i de tre bokse. Tryk herefter Bekræft.
Nu er dit YouSee Play-abonnement ændret.

Ønsker du færre point i dit abonnement, skal du starte med at gå til Indstillinger og vælge Skift abonnement.

Vælg nu det nye abonnement du ønsker.
Herefter skal du til at fravælge det indhold du ikke længere ønsker.
Tryk Fortsæt for at komme i gang.

Tryk på de tv-kanaler eller streamingtjenester, du ikke længere har brug for.
Når du har fravalgt indholdet, får du en oversigt, hvor du kan se det.
Tryk på Fortsæt, når du er færdig med at fravælge.

Til sidst får du en oversigt over prisforskellen på din nye og gamle abonnement.
Herefter skal du acceptere handelsbetingelserne ved sætte flueben i boksene.
Husk at læse betingelserne godt igennem, og tjek prisen en ekstra gang, inden du til sidst trykker på Bekræft.
Nu er dit YouSee Play-abonnement ændret.

Du kan se på hver enkelt kanal eller streamingtjeneste, hvor mange point du skal bruge for, at den bliver en del af dit YouSee Play-abonnement.

Du kan løbende skifte ulåste kanaler og streamingtjenester, og du behøver ikke skifte alle kanaler på en gang.
Har kanalen eller streamingtjenesten en hængelås, kan du ikke udskifte den endnu. En kanal eller streamingtjeneste er låst i 30 dage fra den dag, du har tilvalgt den.
Efter de 30 dage, kan du igen skifte den ud med en anden, hvis du ønsker det.