Sådan bruger du Tv-arkivet

Få mest ud af tv-arkivet

For at komme ind til tv-arkivet skal du trykke på menu på fjernbetjeningen.
Her markerer du Tv & Arkiv og trykker på OK på din fjernbetjening.

Tv-arkiv

På forsiden af tv-arkivet, kan du et udvalg af de mest sete udsendelser i tv-arkivet samt de seneste nyheder.

For at starte en af udsendelserne, vælger du den med piletasterne og trykker OK på din fjernbetjening.

Når du har valgt en udsendelse, så kan du ved at trykke på pil ned, læse mere om udsendelsen, vælge mellem de tilgængelige afsnit og afspille den ved at trykke OK igen.

Kanaler i arkiv

For at komme til dine Kanaler i arkiv, så skal du trykke på Menu på fjernbetjeningen.

Herefter skal du markere Kanaler & Apps og trykke OK på fjernbetjeningen.

Her finder du en oversigt over alle de tilgængelige kanaler, der findes i tv-arkivet.

Når du har valgt en kanal, kan du se alle de programmer, der netop er for den valgte kanal.

Genre

Du finder alle genre på forsiden af arkivet. Vi har inddelt udsendelserne efter type, så du let kan finde flere af samme slags.

Børn

Indhold til børn, finder du som sidste punkt i rækken med genre.