YouSee hjælp

Indstillinger i Yousee Voicemail Appen

Indstillinger i Voicemail appenSkift valg

Psst... Der er en ny og bedre voicemail på vej. Derfor bliver den nuværende app ikke længere opdateret. Men du kan roligt fortsætte med at bruge den alligevel - den virker helt, som den plejer.



Indstillinger i appen

  1. Her kan du indtale din velkomsthilsen og indstille, hvor lang tid der skal gå, før telefonsvareren aktiveres. Du kan også slå telefonsvareren fra, fx når du er i udlandet.

  2. Vælg, om du vil have besked om nye voicemail-beskeder som sms eller push-notifikation.

  3. Her giver du appen tilladelse til fx at slå nummeret op i dine kontakter for at vise navnet.

  4. Du kan logge ud af andre enheder, du ikke længere skal være logget ind på.

  5. Her finder du nyttige links og telefonnumre.

Højre 1


Administrér dine voicemail beskeder

Tryk på de 3 prikker for at få vist:

  • Skraldespand = slet beskeder

  • Hængelås = lås en besked

  • Pilen = videresend som sms eller mail.

Højre 2


Slet tråden af beskeder

Sådan sletter du en hel tråd af beskeder fra samme afsender:

  1. Træk tråden mod venstre.

  2. Der kommer en skraldespand frem.

  3. Tryk på skraldespanden for at slette tråden.

OBS Du kan ikke slette en tråd, hvis du har låst nogle beskeder i tråden.

Højre 3


Vil du tilbage til almindelig voicemail?

Du kan nemt gendanne din gamle voicemail

  1. Åbn Voicemail-appen.

  2. Vælg 'Indstillinger'.

  3. Tryk 'Gendan gammel voicemail'. 

Hvad synes du om denne side?


Har du brug for yderligere hjælp?