Opsæt dit Huawei B315 modem

Huawei B315 Fast modemSkift valg

Kom i gang med dit Huawei B315 modem

Følg de få trin herunder, og så er du klar til at komme på nettet.

1. Tag først simkortet ud af plastikkortet, du har modtaget fra os. Indsæt det i modemmet med chippen nedad. Simkortet skal indsættes enten i bunden eller siden af dit modem.

2. Tilslut så strømstikket.  Når modemmet lyser fast med grønt eller blåt, kan du gå videre til næste trin.

Opret forbindelse til internettet

1. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, mobil eller tablet.. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

2. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

1. Bruger du pc, kan du i stedet for wi-fi også sætte netværkskablet (LAN-kablet) mellem dit modem og dit pc for at oprette forbindelse til internettet.

Konfigurér dit modem

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode, kan du finde hjælp her.
Ændre netværksnavn og kode