Opsæt dit Huawei B618 modem

Huawei B618 Fast Modem 4GSkift valg

Kom i gang med dit Huawei B618 modem

1. Tag simkortet ud af simkortholderen. Du skal bruge mikrosimkortet til dit modem, som er den midterste del af kortet.

2. Indsæt simkortet som vist på billedet. Simkortet indsætter du i bunden af modemmet.

3. Tilslut så strømstikket. Når der er konstant lys i modemmet, kan du gå videre til næste trin.

Opret forbindelse til internettet

1. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, mobil eller tablet.. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

2. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

1. Bruger du pc, kan du i stedet for wi-fi også sætte netværkskablet (LAN-kablet) mellem dit modem og dit pc for at oprette forbindelse til internettet.

Konfigurér dit modem

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode, kan du finde hjælp her.
Ændre netværksnavn og kode