Opsæt dit Huawei B818 modem

Huawei B818Skift valg

Kom i gang med dit Huawei B818 modem

1. Tag simkortet ud af simkortholderen. Du skal bruge micro-simkortet til dit modem, som er den midterste del af kortet.

2. Indsæt simkortet som vist på billedet. simkortet indsætter du i bunden af modemmet.

3. Tilslut så strømstikket. Når der er fast lys i modemmet, kan du gå videre til næste trin.

Opret forbindelse til internettet

1. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, mobil eller tablet.. Navnet står i bunden af dit modem under punktet Wi-Fi Name.

2. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet Wi-Fi Password.

1. Bruger du pc, kan du i stedet for wi-fi også sætte netværkskablet (LAN-kablet) mellem dit modem og dit pc for at oprette forbindelse til internettet.

Konfigurér dit modem

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode, kan du finde hjælp her.
Ændre netværksnavn og kode