Sådan opsætter du dit ZyXel WAH7706 modem

ZyXel WAH7706Skift valg

Sådan opsætter du dit modem

Det er en god idé at oplade dit modem, før du begynder at sætte det op.

1. Tryk simkortet ud af plastikkortet, du har modtager fra os. Du skal bruge microsimkortet til dit modem. Det er den midterste del af kortet.

2. Fjern bagbeklædning og batteri fra modemmet og skub det lille låg op.

3. Læg simkortet med chippen nedad, som vist på billedet, og læg låget over, så det er låst fast.

1. Notér dit modems netværksnavn (SSID/SSID2) og kode (WiFi KEY)

2. Sæt batteri og bagbeklædningen på plads.

Opret forbindelse til internettet

1. Tænd for modemmet på den lille runde knap på siden af modemmet.

2. Klik på dit modem på listen over Wi-Fi netværk på din pc, mobil eller tablet.

3. Indtastkoden (WiFi KEY).

4. Du har nu adgang til internettet.

Ændring af netværksnavn og kode

Du kan ændre navnet og koden på dit netværk. Så har du brug for en nemmere kode eller et sjovere netværksnavn, kan du se her, hvordan du gør.

1. Åbn din browser på din pc og indtast 192.168.1.1 i adressefeltet.

2. Tryk på Enter på dit tastatur.

Du kommer nu ind på ZyXEL's administrationsside.

1. Log ind på modemmet ved at indtaste username og password.

Hvis du ikke har ændret dine login oplysninger, skal du indtaste:

• Admin i brugernavn.

• 1234 i password.

Kør opsætningen igennem

Første gang du logger ind, bliver du bedt om at ændre dit password.
Dit password skal indeholde mindst otte tegn- både store og små bogstaver og mindst ét tal.

Log herefter ind igen med dit username og password

1. Vælg Setup Wizard i første kolonne.

2. Step 1 skal du ikke udfylde - tryk bare på Next-knappen.