Sådan skifter du dine kanaler på din tv-boks

Har du et YouSee Play-abonnement, så kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester direkte tv-boksen.

Har du et YouSee Bland Selv-abonnement, så skal du følge en anden vejledning, som du kan finde her.

1. Først trykker du på Menu på din fjernbetjeningen til tv-boksen og går i Indstillinger og derefter Vælg kanaler & streamingtjenester.

TV_play_humax_bs_01
  1. Her ser du en oversigt over alle de kanaler, du kan vælge. Du kan sortere i oversigten over kanaler.

Til at starte med har vi valgt kanaler for dig. Derfor skal du fravælge kanaler, før du kan vælge nye til.

TV_play_humax_bs_02
  1. Du kan se, hvor mange point du har i dit abonnement. Pointene bruger du, når du vælger kanaler.

Sammen med navnet på dit abonnement, kan du se om du har brugt alle point i abonnementet. Har du brug for flere eller færre point, så se længere nede i artiklen.

TV_play_humax_bs_03
  1. Find de tv- eller streamingkanaler du ønsker at vælge og tryk OK på fjernbetjeningen.

Tryk herefter på Tilføj.

Nu bliver kanalen markeret med en streg rund om kanalen.

TV_play_humax_bs_04
  1. Når du skal fjerne kanaler, skal du blot vælg den kanal du ønsker at fjerne. Tryk OK på fjernbetjeningen og herefter OK til fjerne og frigive point.

Du kan se, at en kanal er fjernet, når stregen omkring kanalen er væk.

Du kan med fordel vælge at sortere oversigten efter Mine valgte. Her kan du se de kanaler du kan fjerne.

TV_play_humax_bs_05
  1. Når du er færdig med at skifte kanaler, vælger du Fortsæt nederst til højre og tryk på OK på fjernbetjeningen.

TV_play_humax_bs_06
  1. Du skal nu bekræfte dit valg af ny kanal eller streamingtjeneste. Klik på Bekræft.

Dine nye kanaler er typisk klar med det samme. Du får besked på skærmen, så snart dine nye kanaler er tilgængelig på tv-boksen.

TV_play_humax_bs_07

For få eller for mange point?

Vælger du kanaler og streamingtjenester for flere point end der er i dit abonnement, så kan du let tilkøbe de enkelte point du mangler.

1. Vælg de kanaler du ønsker. Nu viser vi dig, at du har valgt for flere point, end du har i dit abonnement.

2. Når du er færdig med at vælge, trykker du på Fortsæt nederst til højre.

TV_play_humax_bs_08
  1. Her viser vi dig oversigten over dine ændringer.

2. Tryk på Fortsæt igen.

TV_play_humax_bs_09
  1. Nu viser vi dig en opsummering af prisen på dit abonnement.

Du kan se din gamle pris og du kan se din nye pris.

TV_play_humax_bs_10
  1. Herefter skal du acceptere handelsbetingelserne og bekræfte din nye pris. Husk at læse betingelserne godt igennem og tjek prisen en ekstra gang, inden du til sidst trykker på Bekræft.

Nu er din tv-pakke ændret.

TV_play_humax_bs_11

Har du point i dit abonnement, som du ikke har brug for, så har du også mulighed for at skifte til et mindre abonnement.

1. Ønsker du færre point i dit abonnement, skal du starte med at gå i Indstillinger og vælge Skift abonnement.

TV_play_humax_bs_12
  1. Vælg nu det nye abonnement du ønsker.

Herefter skal du til at fravælge det indhold du ikke længere ønsker.

2. Tryk Fortsæt for at komme i gang.

TV_play_humax_bs_13
  1. Tryk på de kanaler eller streamingtjenester du ikke længere har brug for.

2. Tryk på Fortsæt, når du er færdig med at fravælge.

TV_play_humax_bs_14
  1. Her viser vi dig oversigten over dine ændringer.

2. Tryk på Fortsæt igen.

TV_play_humax_bs_15
  1. Nu viser vi dig en opsummering af prisen på dit abonnement.

Du kan se din gamle pris og du kan se din nye pris.

TV_play_humax_bs_16
  1. Herefter skal du acceptere handelsbetingelserne og bekræfte din nye pris. Husk at læse betingelserne godt igennem og tjek prisen en ekstra gang, inden du til sidst trykker på Bekræft.

Nu er dit abonnement ændret.

TV_play_humax_bs_17

Hvordan kan jeg se, hvor mange point en kanal koster?

Du kan se på hver enkelt kanal eller streamingtjeneste, hvor mange point du skal bruge for at den bliver en del af dit abonnement.

TV_play_humax_bs_18

Hvor tit kan jeg skifte kanaler og streamingtjenester?

Du kan løbende skifte ulåste kanaler, du behøver ikke skifte alle kanaler på en gang. Har kanalen en hængelås, kan du ikke udskifte den endnu. En kanal er nemlig låst i 30 dage fra den dag, du har tilvalgt den. Efter de 30 dage, kan du igen skifte den ud med en anden kanal, hvis du ønsker det.