Find dit simkortnummer

Du kan se dit simkortnummer på dit fysiske simkort - eller bruge en af vores vejledninger.

1. Tryk på Indstillinger.

2. Vælg Generelt og derefter Om.

3. Scroll ned til ICCID - talrækken er dit simkortnummer.

• Android-telefoner har forskellige opsætninger. Derfor er det forskelligt, hvordan du finder dit simkortnummer på mobilen.

• På nogle Android-telefoner står simkortnummeret under Om telefonen.

• På Android 4.4 til android 12 kan du hente en app, der kan vise dit simkortnummer.

Hvis du allerede er kunde hos YouSee, kan du bruge Mit YouSee til at finde dit simkortnummer.

1. Log ind i Mit YouSee.

2. Klik på pilen ud for dit Mobilnummer.

3. Vælg Simkort.

4. Klik på øjet ud for prikkerne ved simkortnummer.
    Nu kan du se dit simkortnummer.