Spørgsmål og svar til Sikkerhedspakken

Herunder kan du læse mere om de oftest stillede spørgsmål vedrørende sikkerhedspakken.

Du får som standard 3 licenser, som kan bruges til din pc, Mac, tablet og mobil. Du har dog mulighed for at tilkøbe flere licenser som tillægspakker. Du kan i alt have op til 20 licenser.

I det tilfælde skal du bruge 3 licenser – en licens pr. enhed.

Ja. For at være beskyttet på din mobil, skal du bruge den indbyggede browser, du finder i appen.

Du styrer din sikkerhedspakke ved hjælp af et administrationsværktøj, som du finder på Mit YouSee.

Du vælger fuldstændig selv hvem, der skal tildeles en licens. Det kan være alt fra familiemedlemmer til venner og kolleger.

Computerspil kræver mange systemressourcer for at køre ordentligt, og derfor er spiltilstand en mulighed for dig, som godt kan lide at spille.
Når spiltilstand er slået til, vil computeren frigive flere systemressourcer, så spillet får flere kræfter til at køre ordentligt. Dog vil de væsentlige funktionaliteter på computeren stadig virke.
Det betyder f.eks., at pop op-meddelelser på computeren vil være slået fra, mens du spiller. De vil blive vist, når du stopper spiltilstand. Kritiske beskeder bliver stadig vist, hvis de kræver øjeblikkelig opmærksomhed eller indgriben.

Har du bredbånd, men ikke sikkerhedspakken kan du bestille den ved at kontakte YouSee.