Til dig, som ønsker at oprette login uden NemID

Denne side er til dig, som har Tv, Bredbånd, Fastnet, Mail, privat Mobil eller privat Mobilt Bredbånd hos YouSee.

Hvis du ikke bruger NemID, er det stadig muligt at oprette et YouSee Login. Du skal bare følge disse trin, så er du i gang.

1. Tryk på linket for at starte.
    Opret dit YouSee Login

1. Nu er det tid til at indtaste dit kontonummer samt dit EM/EF/YC/FO/YL-nummer. Begge numre står på din ordrebekræftelse.

Husk, at numrene skal indtastes uden mellemrum.

Klik så på Næste.

Læs mere om at finde dit EM/EF/YC/FO/YL-nummer her.

1. Du skal nu indtaste dine oplysninger og herefter vælge brugernavn og adgangskode. Det er de oplysninger, du fremover skal bruge, når du logger ind.

Adgangskoden skal være på minimum 10 karakterer og skal både indeholde tal samt store og små bogstaver. Koden må ikke indeholde specialtegn samt bogstaverne Æ, Ø eller Å.

Når du har udfyldt dine oplysninger, skal du trykke på Opret.

Herefter er du klar til at bruge dit nye YouSee Login.

Læs mere om Mit YouSee.