Ingen eller dårlig forbindelse med WiFi Mesh Noder

Hvis du har problemer med forbindelsen, selv om du har koblet WiFi Mesh Noder til dit netværk, er der en god chance for, at du selv kan løse det. Spring køen over, og find hjælp herunder.

Hvis din router er på et af billederne herunder, skal du sikre dig, at der er lys i wifi-lampen.
Lyser lampen ikke? Så hold wifi-knappen inde i 2 sekunder - så tænder den.

Sagemcom F@st 3890V2 routerSagemcom F@st 3890V2 router
Sagemcom Fast 3890v3 routerSagemcom Fast 3890v3 router
WiFi Router D6WiFi Router D6

Min router er ikke på billederne

• Så skal der ikke være lys i wifi-lampen.
    Er der lys i wifi-lampen? Så slukker du ved at trykke på routerens wifi-knap.

• Hvis din første node er kablet til din router, skal du tjekke, at kablet sidder rigtigt. Det skal gå fra en gul port i routeren til en gul port i noden.

Når du har tjekket, at wifi-knappen står rigtigt, skal du kigge på, hvilken farve noden lyser.

1. Tryk på nodens WPS-knap (to pile).

2. Tryk på routerens WPS-knap.

3. Din node har forbindelse, når den lyser grønt.

4. Hvis du har flere noder, skal du gøre det samme på dem.

Hvis din node ikke lyser grønt i løbet af fem minutter

1. Flyt noden, så den er cirka tre meter fra din router.

2. Tryk på nodens WPS-knap.

3. Tryk på routerens WPS-knap.

4. Din node har forbindelse, når den lyser grønt. Og kan sættes tilbage på sin plads.

5. Gentag på dine andre noder.

1. Tryk på nodens WPS-knap (to pile).

2. Tryk på routerens WPS-knap.

3. Din node har forbindelse, når den lyser grønt.

4. Noden har forbindelse igen, når den lyser grønt.
    Hvis din node bliver ved med at blinke blåt, skal den genstartes.

Sådan genstarter du din node

• Sluk for noden på power-knappen. Vent et par sekunder og tænd den igen.

• Hvis noden ikke lyser grønt efter fem minutter, skal den nulstilles.

Sådan nulstiller du din node

• Pres fx en kuglepen mod reset-knappen i 5 sekunder.
    Knappen sidder bag på din node – til venstre for power-knappen.

• Din node har forbindelse, når den lyser grønt.

• Din node er ved at opdatere. Det tager cirka fem minutter.

• Hvis noden ikke lyser grønt efter fem minutter, skal den genstartes.

Sådan genstarter du din node

• Sluk for noden på power-knappen. Vent et par sekunder og tænd den igen.

• Hvis noden ikke lyser grønt efter fem minutter, skal den nulstilles.

Sådan nulstiller du din node

• Pres fx en kuglepen mod reset-knappen i 5 sekunder. Knappen sidder bag på din node – til venstre for power-knappen.

• Din node har forbindelse, når den lyser grønt.

• Din node er ved at opdatere. Det tager cirka fem minutter.

• Hvis noden ikke lyser grønt efter fem minutter, skal du genstarte den.

Sådan genstarter du din node

• Sluk for noden på power-knappen. Vent et par sekunder og tænd den igen.

• Hvis noden ikke lyser grønt efter fem minutter, skal den nulstilles.

Sådan nulstiller du din node

• Pres fx en kuglepen mod reset-knappen i 5 sekunder. Knappen sidder bag på din node – til venstre for power-knappen.

• Din node har forbindelse, når den lyser grønt.

Flyt din node, så den er 3 meter fra din router.
Hvis din node ikke lyser konstant grønt i løbet af fem minutter:

• Sæt et netværkskabel mellem router og node.

• Når noden lyser konstant grønt, kan du fjerne kablet igen og sætte den på plads igen.