YouSee Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter 108

Kalvebod Brygge 59

1560København V

Find påGoogle Maps

Tlf:70 12 77 27

fisketorvet@yousee.dk

Åbningstider
lørdag -
søndag -
mandag -
tirsdag -
onsdag -
torsdag -
fredag -

Om butikken

I YouSee Fisketorvet har vi samlet de bedste løsninger inden for tv, bredbånd, mobil, telefoni og mobilt bredbånd. Vi er altid klar til at finde den bedste løsning til dit behov.

Vi har et stort udbud af mobiltelefoner og de nyeste smartphones i alle prisklasser. Desuden har vi tablets, iPads og en masse spændende tilbehør.

I alle vores butikker har du mulighed for at teste vores produkter live. Vi hjælper dig med at komme i gang med dine nye produkter - fx opsætter vi gerne din mobil for dig, så du kan komme fint fra start.

Vi glæder os til at se dig i butikken. YouSee Fisketorvet ligger i Fisketorvet Copenhagen Mall på Plan 1 - lige ved siden af Humac. Du kan komme til Fisketorvet med bil og offentlig transport. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering i kælderen og på taget af centret. S-togs linje A, E, Bx, B, C og H standser på Dybbølsbro Station, som kun ligger et stop fra Københavns Hovedbanegård. Fra Dybbølsbro Station er der 5 minutters gang til Fisketorvet. Desuden kører buslinje 1A, 30 og 65E lige til døren. Alle cyklister og gående, som kommer fra Islands Brygge og Amager, kan tage smutvejen over havnen via Bryggebroen til Fisketorvet. I sommerhalvåret kan du også sejle med båd fra Nyhavn til Fisketorvet. Vi glæder os til at se dig i butikken.