YouSee Holstebro

Nørregade 7

7500Holstebro

Find påGoogle Maps

Tlf:70 12 55 01

holstebro@yousee.dk

Åbningstider
onsdag -
torsdag -
fredag -
lørdag -
søndag -
mandag -
tirsdag -

Om butikken

I YouSee Holstebro har vi samlet den bedste kundeservice og de bedste produkter på det bedste netværk - det er YouSee's tre løfter.

Kom endelig forbi butikken - vi har eksemplarer af mange modeller, som du kan prøve, før du køber dem. På den måde er du sikker på et rigtigt valg blandt vores store udvalg af mobiltelefoner og de nyeste smartphones i alle prisklasser. Du kan også købe tablets, iPads og masser af lækkert tilbehør.

Vi glæder os til at se dig i butikken. YouSee Holstebro ligger i Danmarks smukkeste gågade - kåret 4 år i træk. Butikken har Frellsen Chokolade til venstre og Havana Shoes og Slagter Bertelsen til højre. Der er få parkeringsmuligheder lige bag butikken ved kirken på Kirkepladsen. Større parkeringsplads finder du i Enghaven kun 200 meter fra butikken. Fra Holstebro Banegård og Rutebilstationen er der ca. 1 km. til butikken. Gå imod Politi Stationen og derfra videre over fodgængerfeltet til Nørreport Centret. Følg derefter Nørregade (gågaden) ca. 800 meter og derefter ligger butikken på højre hånd.