12/04 2016Print

  Opgradering og justering i mobilpakker

  Der er kommet mere indhold i vores Large abonnement, mere data i Rejsepakken. Og prisen på Small abonnementet er blevet justeret.

    

  Large abonnementet er blevet opgraderet med endnu mere tale og data i EU, samt Norge, Island og Lichtenstein. Hidtil har man kun kunne ringe frit til numre i Danmark fra et EU-land. Nu udvides det, så man fremover også ringer frit inden for et EU-land og fra et EU-land til et andet EU-land - dog ikke fra Danmark til andre EU-lande.
   
  Samtidig femdobles den inkluderede datamængde, som kan benyttes i et EU-land, fra 100 MB til 500 MB pr. måned. Der er nu også fri MMS i EU.

  Opgraderingen gælder både eksisterende og nye kunder.

  Hent materiale

  50 MB ekstra data i EU i Rejsepakke - Data


  Det er nu kun muligt at tilkøbe Rejsepakke - Data, der er opgraderet til 150 MB data i 36 lande, inkl. Schweiz. Prisen er uændret 50 kr. pr. måned. 

  Læs mere om tilkøbspakke

   
   

  Prisen på Small mobilabonnement justeres

  Prisen på mobilabonnementet Small er justeret fra 129 kr. til 139 kr. for fortsat at kunne investere i danskernes infrastruktur. I takt med at forbruget af data er støt stigende, stiller det krav til vores mobilnetværk, der både nu og i fremtiden skal have nok kapacitet til, at vi kan give vores kunder Danmarks bedste mobiloplevelse.

  Small abonnementet, der bl.a. indeholder YouSee Musik, valgfri film er stadig et attraktivt mobilabonnement på indhold og services.

  Kun nye kunder bliver berørt af prisændringen. Prisen for eksisterende kunder med Small mobilabonnement forbliver uændret.

  Hent materiale