12/04 2016Print

  Lovforslag om frit valg af tv-leverandør

  Der er fremsat lovforslag om frit valg af tv-leverandør fra 1. juli 2016 og lovforslaget forventes vedtaget.
  Loven skal sikre beboere i bolig-, andels- og ejerforeninger frit valg af tv-leverandør og øge konkurrencen på markedet. Loven gælder både privatejede og kommercielt ejede anlæg – dog er sløjfeanlæg ikke omfattet.

  Hos YouSee går vi ind for frit valg. Det kommer det nye lovforslag ikke til at ændre på. I foreningen beslutter I selv, hvilken løsning I vil have. Vi giver jer den bedst mulige pris og det bedste udbud med de muligheder og den frihed, der følger med.

  Hvad betyder loven for jer?


  Loven betyder helt konkret, at de enkelte beboere i bolig-, andels- og ejerforeninger kan træde ud af aftalen om valg af tv-leverandør, når bindingsperiode og opsigelsesvarsel på foreningens kontrakt hos os udløber, samt når bindingsperiode og opsigelsesvarsel for den enkelte beboer også udløber.

  Ifølge den nye lov kan de beboere, der vælger at træde ud af aftalen, blive pålagt at betale for administration, vedligeholdelse og forbedring af anlægget. Dog maks. 100 kr. om året for administration til foreningen.

  Vi håber selvfølgelig, at vi får lov til fortsat at levere produkter af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris til jeres beboere. Så alle fortsat kan få glæde af nogle af de højeste hastigheder i landet og det største udbud af underholdning.

  Vi følger med jeres behov


  Når vi går ind for frit valg, er det blandt andet fordi, vi kan se, at vores kunders behov har ændret sig meget over tid. Teknologien har gjort det muligt at se tv hvor som helst, når som helst. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle nye løsninger. Vores vigtigste mål er at give jer dét, I efterspørger. Og overraske jer med nye muligheder. På tv, mobil og bredbånd.