Print

  Fra tilbud til leverance  Det er enkelt at få kabel-tv hos os. Vi står klar til at guide og hjælpe jer med de spørgsmål, som melder sig i processen - både før og undervejs og når jeres kabel-tv er klar til idriftsættelse.

  Områder, som I skal tage stilling til, og hvor vi kan rådgive om jeres muligheder:

  Beslutningen skal tages

  Beslutningen om en tv-løsning vedtages oftest via beboerdemokrati. Almennyttige foreninger eller private udlejninger har som regel en ejer eller administrator, der alene kan træffe valget af løsning og underskrive kontrakten.

  Spørgsmål til tv-løsningen

  Jeres konsulent kan hjælpe og vejlede jer i valg af tv-løsning, så I får den løsning, som passer bedst til jer. Vi kan også guide jer i valget mellem at bygge eget anlæg eller sammensætte en komplet kommunikationsløsning med tv, bredbånd og telefoni.

  Spørgsmål til kontrakten

  I får jeres egen lokale kontaktperson, som kan guide og vejlede jer undervejs.

  Vi hjælper med materialer

  Vi støtter gerne med informationsmaterialer i forhold til bestyrelsen eller i forbindelse med en generalforsamling eller interessemåling. Vi har materialer både til jeres medlemmer/beboere og til præsentation af vores løsninger.

  Beslutter I jer for at få leveret tv af os, så guider vi jer igennem tiden fra kontrakten falder på plads og indtil husstandene i jeres forening har Kabel-tv-signal i stikket i væggen.

  I modtager en detailplan, så I kan følge de enkelte faser, også tidsmæssigt.

  Hvis der skal etableres et nyt anlæg eller ombygges i et eksisterende anlæg, vil I have en projektleder fra YouSee tilknyttet igennem hele forløbet, så I hele tiden er informeret om projektets fremdrift.