Print

  Få det bedste tv-udbud til den rigtige pris

  Vi leverer ikke bare standardløsninger. Vi ved, at hver forening, virksomhed eller institution er unik og hver forening har forskellige behov.

  Derfor skræddersyr vi altid en løsning til den enkelte forening, virksomhed eller institution. Det kan vi tilbyde fordi YouSee kan optræde som totalleverandør, og råder over en bred palet af muligheder på programudbud, services, teknologi og samarbejdspartnere.

  Vi leverer ikke bare tv-kanaler

  Vi kan hjælpe jer gennem hele processen, både når det gælder rådgivning, installation, administration, service og support. Uanset hvilken løsning I har behov for, får I en løsning, der bygger på tryghed, valgfrihed og fremtidssikret teknologi.

  Lokale konsulenter med et stærkt bagland

  Som en stor aktør på markedet har YouSee mulighed for at tilbyde jer forskellige services til håndteringen af det daglige arbejde, men det betyder ikke, at I blot bliver en af mange kunder. Hos YouSee får hver kunde tilknyttet en lokal konsulent, så der altid er en der kender jeres ønsker og behov og jeres løsning.

  Erhverv og institutioner

  Vi har mange års erfaring med de særlige forhold, der gør sig gældende, når man som erhvervsvirksomhed eller institution ønsker en tv-aftale. Derfor er vi helt inde i, hvordan I skal forholde jer, hvis I for eksempel skal indgå visningsaftaler med programleverandører eller ønsker aftaler vedr. offentlig visning.

  Jeres fordele ved at vælge YouSee

  • Skræddersyet løsning til jeres behov
  • Totalleverandør 
  • Egen lokal konsulent med stærkt bagland i organisationen  
  • Specielle abonnementspriser til jeres brugere, afhængig af antal og løsning 
  • Fremtidssikret løsning

  Start dialogen

  Er I interesseret i en nærmere præsentation af YouSee, vores produkter og løsninger, så er du altid velkommen til at kontakte os.