Print

  YouSee Bredbåndstelefoni via kabel-tv-stikket

  YouSee Telefoni kan bygges ovenpå, når I har aftale om kabel-tv og bredbånd fra YouSee. YouSee Telefoni giver jer en Quality of Service-løsning, så telefonen ikke tager båndbredde fra bredbåndsforbindelsen. YouSee Telefoni er ip-telefoni, så i stedet for at forbinde din telefon til det almindelige telefonstik, skal man forbinde den til bredbåndsmodemmet. Computeren behøver selvfølgelig ikke stå tændt, for at man kan ringe, men modemmet skal være tændt.


  YouSee Telefoni tilbyder tre typer abonnementer:

  Forbrug

  YouSee Telefoni Forbrug er til dem, der ikke ringer så ofte, men som gerne vil have en telefon i hjemmet. Det koster 20 kr. om måneden i abonnement.


  Fastpris

  Med YouSee Telefoni Fastpris kan man ringe ubegrænset til fastnetnumre, uden at regningen ændrer sig. Abonnementet koster 89 kr. om måneden.


  Fastpris Ekstra

  YouSee Fastpris Ekstra er abonnementet hvor man kan ringe ubegrænset til både fastnet- og mobilnumre i Danmark for 124 kr. om måneden.


  Fordele og muligheder med YouSee Telefoni:

  • Uanset hvilket abonnement man vælger, får man automatisk adgang til tjenesterne: Voicemail, Viderestilling, Banke På, Saldokontrol og Vis Nummer
  • Mulighed for at beholde sit fastnetnummer
  • Der er ingen binding og ingen oprettelsespris

  Her kan I hente en brochure, som giver et overblik over YouSee Bredbåndstelefoni via kabel-tv-stikket.