Køb din næste iPhone hos YouSee

Apple
iPhone X

Køb iPhone X hos YouSeeBestil nu

Fri Tale / 15 GB til 199 kr./md.
Oprettelse 99 kr.
Mindstepris i 6 mdr. 8.974 kr.

Apple
iPhone 8 Plus

Køb den nye Samsung Galaxy Note 8 hos YouSeeBestil nu

Fri Tale / 15 GB til 199 kr./md.
Oprettelse 99 kr.
Mindstepris i 6 mdr. 7.294 kr.

Apple
iPhone 8

Køb Samsung Galaxy S8 hos YouSeeBestil nu

Fri Tale / 15 GB til 199 kr./md.
Oprettelse 99 kr.
Mindstepris i 6 mdr. 6.574 kr.

Den nye iPhone X er ankommet


Den banebrydende og visionære iPhone X er ankommet. Datoen for release var d. 27. oktober 2017 kl. 09:01.
Da Apple præsenterede deres nye vidunder af en smartphone til deres keynote speech d. 12 september 2017, var det klart, at denne telefon hører fremtiden til med ægte hi-tech specifikationer og nyskabende features. Her kan du læse lidt om telefonens nyskabende og intelligente specifikationer.

En skærm, der går ud over alle kanter

iPhone X kommer med en edge-to-edge skærm, der virkelig imponerer. Apple har for første gang lavet en iPhone uden kanter – her er det skærm, skærm og masser af skærm.
På en 5,8” OLED Super Retina HD-skærm med opløsning på 2436 x 1125 pixels får du en skærm med flotte farver, perfekt lysstyrke og True Tone, der sikrer et smukt, skarpt og detaljerigt skærmbillede i alverdens lysforhold og vinkler.

Til fordel for skærmen er hjem-knappen på den nye iPhone X lagt på hylden. I stedet skal du nu navigere rundt på en helt ny måde. Med den ny-designet swipe-navigation skal du nu swipe med fingeren på skærmen for f.eks. at få menuen frem eller skifte mellem åbne applikationer. Tap-to-wake-funktionen gør, at du blot skal lægge en finger på displayet for at få den til at vågne op.

Hold dig sikker med FaceID

Med FaceID kan du holde dig sikker på en helt ny måde. Apple byder velkommen til fremtiden og i stedet for at låse din skærm op med dit fingeraftryk, skal du nu blot kigge på skærmen – og med et blik låser din smartphone op.

Apple har udviklet et intelligent og avanceret system, der sammen med det innovative TrueDepth-kamera læser 30.000 punkter i dit ansigt med sensorer. Så vil du låse din telefon op behøver du blot at holde den op foran dit ansigt.

Dual-kameraet med opdaterede features: Din nye vej til flotte portrætter og Augmented Reality


Phone X kommer med et fremragende dual-kamera på 12 megapixels med optisk zoom og op til 10 x digitalt zoom. Det er blandt andet dette kamera, der sammen med den nye iOS 11 og den nye A11-processor, baner vej til en banebrydende verden af Augmented Reality. Med Augmented Reality kan du blandet det bedste fra dit digitale liv med dit virkelig liv.

Augmented Reality gør det muligt for dig at stå på gaden og spille spil i mens drager, monstre og objekter springer frem i det miljø du befinder dig i – alt sammen på telefonens skærm. Med den nye funktion, Portrait Lightning, kan du tage flotte og professionelle portrætfotos. Portrait Lightning med forskellige lysindstillinger der giver dig portrætfotos af højeste kvalitet med perfekt lyssætning og den helt rigtige balance mellem forgrund og baggrund.

Nyhed: iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X


Her kan du se de helt nye iPhone-telefoner fra Apple. To helt nye generationer af iPhones i modellerne: iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

Tirsdag den 12. september 2017 løftede Apple sløret for de spritnye modeller, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ved den officielle keynote-tale på hovedkontoret i Californien, USA. Det var ikke meget, Apple i forvejen havde røbet om sine nye iPhone-modeller.

Rygterne og spekulationerne har derfor svirret. Men efter lanceringen har vi nu det officielle svar på, hvad Apple har arbejdet på: iPhone 8 i både en almindelig og en Plus-udgave, samt den helt store nyhed, iPhone X.

iPhone X kommer til at markere, at 2017 er året, hvor iPhone fejrer 10 års jubilæum. iPhone X bliver Apples mest visionære smartphone til dato. Når det så er sagt, vil både iPhone 8 og X byde på banebrydende design, spækket med intelligente funktioner.

Visionære funktioner i nyt design

Med de nye telefoner tager Apple hul på fremtiden. Alle modeller har fået en ny og stærk A11-processor. Herudover kan nævnes:


· Trådløs opladning så man slipper for ledninger
· Nyt 12 megapixel knivskarpt kamera med op til 10 x zoom
· Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde

På alle nye modeller er det tydeligt, at Apple stadig efter 10 år formår at imponere med smukt design. iPhone X er også i særklasse med Super Retinaskærm, der går helt kant.


· iPhone 8 fås med 64 og 256 GB, i farverne Guld, Sølv og Space Gray.
· iPhone 8 Plus fås med 64 og 256 GB, i farverne Guld, Sølv og Space Gray.
· iPhone X fås med 64 og 256 GB, i farverne Sølv og Space Gray.

Nye og opdaterede kameraer

De nye modeller kommer også med nye og opdaterede kameraer. Med 12 megapixels kameraer kan du tage billeder og optage video i højeste kvalitet:

Alle nye modeller har 12 megapixel kamera - op til 5 x digitalt zoom iPhone 8 Plus og iPhone X har også et 12 megapixel kamera med vidvinkel- og teleobjektiv, optisk zoom, op til 10 x digitalt zoom, samt portrætfunktion.