Mit YouSee app


Med Mit YouSee-app’en får du let et overblik over alle dine produkter, tjenester og services hos YouSee. App’en giver dig overblik over både Tv, Bredbånd, Mobil og Mobilt Bredbånd, Telefoni og Underholdning, samt en masse muligheder for indstillinger på dine produkter.

 

 

 

Få overblik over alle dine YouSee-abonnementer med Mit YouSee

Du får adgang til alle dine abonnementer et sted. Og har du mere end et login, kan du let skifte mellem dem, direkte i Mit YouSee-app’en.
 Mobil og Mobilt Bredbånd
Forbrugsoversigt

Få adgang til dit forbrug og se hvor meget taletid og data du har brugt, hvor mange SMS/MMS'er du har sendt og følg med i indbetalinger og kontobevægelser. Det er også muligt at få en detaljeret visning af dit forbrug, alt sammen direkte fra din mobil.

Til- og afmelding af services (indstillinger)
Saldovisning og saldoindbetaling

Har du brug for flere penge på din YouSee Mobil-konto, kan du med det samme tanke op med dit betalingskort på Mit YouSee-app'en. Det er både nemt, sikkert og hurtigt
Bland selv mobil

Adgang til køb af tilvalg som for eksempel datadelingskort og ekstra data

Har du brug for mere data, hurtigere datahastighed eller flere muligheder for udlandstelefoni, kan du nemt tilføje dette til dit mobilabonnement direkte fra Mit YouSee-app’en.

Hent PUK-kode og SIM-kortnummer

TV
Oversigt over dit tv-abonnement, tilvalg og dine sidste regninger

Liste med dine kanaler og deres standardplacering dit tv
Bredbånd
Oversigt over dit Bredbåndsabonnement og dine sidste regninger

Adgang til Wi-Fi indstillinger med mulighed for at skifte netværksnavn, adgangskode og netværkskanal
Telefoni
Forbrugsoversigt og indstillinger som for eksempel viderestilling og banke på

Oversigt over dine sidste regninger

Hent Mit YouSee

Gå ind på Google Play eller App Store på din mobil eller tablet, og søg på "Mit YouSee", så kan du hente vores app. Den er naturligvis helt gratis at hente og bruge, men kræver dataforbindelse.

Google play app-logo        App store-logo

Du kan bruge Mit YouSee-app’en på både Android og iOS, hvis du har Windows Phone, kan du i stedet besøge Mit YouSee via din pc


Mit YouSee-app’en og dataforbrug: For at kunne bruge Mit YouSee-app'en skal du være på internettet, enten gennem mobildata eller Wi-Fi. App'en i sig selv bruger ikke meget data, men husk at når du er i udlandet og begynder at bruge data, kan mange af dine andre app's og programmer blive aktive og begynde at trække data.