Lynhurtigt og billigt Mobilt Bredbånd

Standard
3 GB
 • 49 kr./md.
 • 4G netværk
 • Oprettelse 99 kr.
  Min. pris 1. md. 148 kr.
  Læs mere her
Ekstra
8 GB
 • 99 kr./md.
 • 4G netværk
 • Oprettelse 99 kr.
  Min. pris 1. md. 198 kr.
  Læs mere her

Data udover inkl. datamængde: 35 øre pr. MB. Forventet hastighed udendørs: 17-71 Mbit. Op til 30 dages opsigelse. Opkrævning for abonnement vil ske løbende.

På tur i Danmark med Mobil Bredbånd

Skal du i sommerhuset eller med toget på tværs af Danmark og vil tjekke din mail eller læse nyheder og lignende, så tag dit mobile bredbånd fra YouSee med. Vi tilbyder billigt, hurtigt og stabilt mobilt bredbånd, hvor du får glæde af Danmarks bedste netværk fra TDC. Det sikrer dig en god forbindelse og hurtigt mobilt bredbånd stort set overalt i Danmark.

Et mobilt bredbåndsabonnement fra YouSee er perfekt til de øjeblikke, hvor du er hjemmefra, og stadig har brug for at benytte internettet. Sæt det mobile bredbånd i din computer, iPad eller anden tablet, indtast PIN-koden, og nu er du på internettet – uanset hvor du befinder dig.


Mobilt bredbånd på tablet eller bærbar?

Vi tilbyder billigt mobilt bredbånd, som kan bruges i stort set alle situationer. Med dit mobilt bred-bånd-abonnement følger altid et SIM-kort, som du kan sætte direkte til din tablet, iPad og bærbare computer med SIM-kort-indgang. Du kan også få et USB-modem, der kan sættes i din computer. Vær opmærksom på, at et USB-modem til mobilt bredbånd koster 299 kr. og dertil kommer fragt.


Hvad hvis jeg overstiger det inkluderede forbrug?

Alle vores mobilt bredbånd-abonnementer har et loft på, hvor mange GB data man kan forbruge pr. måned. Overstiger du det inkluderede forbrug i dit abonnement, betaler du 35 øre pr. MB. Du får selvfølgelig besked, hvis du nærmer dig grænsen.


Mobilt bredbånd – hvor meget data bruger man?

Hos YouSee kan du vælge mellem billigt mobilt bredbånd med 3 GB eller 8 GB data pr. måned. Det er meget individuelt, hvor meget data du har brug for. Det afhænger i høj grad af, hvad du bru-ger dit mobile bredbånd til, og hvor længe du bruger det. Er dit mobile bredbånd en sekundær inter-netforbindelse, som ikke bruges hver dag, og ikke bruges til datatunge aktiviteter som streaming og gaming, kan du typisk klare dig fint med 3 GB. Bruger du dit mobile bredbånd hver dag, eller bru-ger du det mere intensivt til f.eks. at up- og downloade større filer eller streame film og tv, vil et mobilt bredbåndsabonnement med 8 GB data passe bedre til dit behov.


Tjek dækningen på mobilt bredbånd fra YouSee

Før du køber mobilt bredbånd, bør du tjekke, om der er dækning de steder, du ønsker at bruge din mobile forbindelse. Selv om YouSee har hurtigt mobilt bredbånd med Danmarks bedste dækning igennem TDC’s net, er der stadig enkelte områder, hvor forbindelsen kan være begrænset. Du kan se, hvor godt YouSee mobilt bredbånd er dækket på dette kort. Det kan give dig en god fornemmelse af, hvor hurtig hastighed du kan forvente.


Mobilt bredbånd – hvordan virker det?

Når du går på internettet via et mobilt bredbånd-abonnement, får du internet igennem det mobile mastenetværk. Ligesom dækningen på din mobiltelefon er dækningen på mobilt bredbånd forskellig afhængigt af, hvor du befinder dig. Hos YouSee er dækningen på mobilt bredbånd sikret af TDC’s landsdækkende mastenetværk. Du får altså et godt, stabilt mobilt bredbånd med 4G forbindelse over det meste af Danmark – og 3G endnu flere steder!

Med 4G mobilt bredbånd får du i mange tilfælde et så hurtigt mobilt bredbånd, så det er på højde med traditionelle internetforbindelser som ADSL. Du kan surfe, streame og downloade uden at op-leve at skulle vente på dit mobile bredbånd, og med en stabil forbindelse både ude og inde. Det gør et mobilt bredbånd-abonnement til et brugbart alternativ til traditionelt internet – også som eneste internetabonnement.


Mobilt bredbånd kontra bredbånd

Den store forskel på mobilt bredbånd og almindeligt bredbånd er, at almindeligt bredbånd fås igen-nem enten kabelstikket eller telefonstikket i dit hjem. Det kan altså kun bruges, når du er hjemme. Her adskiller mobilt bredbånd sig ved at være – ja, mobilt. Det gør det til en genial løsning, hvis du har brug for internet andre steder end derhjemme. Og for de fleste, er mobilt bredbånd da også en ekstra internetforbindelse som primært bruges, når de f.eks. er i sommerhuset eller pendler i toget.

Med den nye, lynhurtige 4G-teknologi, kan mobilt bredbånd også være en udmærket løsning som eneste internetforbindelse. Du får nemlig typisk en noget lavere pris på mobilt bredbånd, end på andre typer internetabonnementer. Og for det andet er et mobilt bredbåndsabonnement en fleksibel løsning, der er super simpel at installere. Det gør mobilt bredbånd til en god internetforbindelse til dig, der kun har brug for at tjekke mails og læse nyheder i et par timer om dagen.


Hvorfor vælge mobilt bredbånd?

Det er en fordel for dig at vælge mobilt bredbånd, hvis du først og fremmest ønsker billigt bredbånd uden installationsbesvær og med mulighed for at bruge det overalt. Stream din yndlingsserie på stranden, tjek nyhederne i bussen eller arbejd online, uanset om du er på kontoret eller på besøg hos en kunde. Med et mobilt bredbåndsabonnement er du altid online!


Mobilt bredbånd med ubegrænset forbrug

På det danske marked findes der lige nu ikke et abonnement med mobilt bredbånd med fri data. Det betyder i praksis, at du ikke kan få et mobilt bredbåndsabonnement med ubegrænset forbrug. Væl-ger du vores mobile bredbånd med 8 GB om måneden, vil det dog matche de flestes internetbehov – og vi giver dig selvfølgelig besked i god tid, hvis du er ved at opbruge din kvote af data. Ekstra for-brug takseres med 35 øre pr. MB.


Opsætning af mobilt bredbåndsabonnement fra YouSee

Sammenlignet med et almindeligt internetabonnement er det meget enkelt at opsætte dit mobile bredbånd. Du skal blot sætte det medfølgende SIM-kort i din tablet og indtaste den oplyste PIN-kode – så er du online. Har du et USB-modem skal du sætte SIM-kortet heri og tilslutte USB-modemmet til din laptop eller stationære computer og følge anvisningerne på skærmen. Mobilt in-ternet er altså lettilgængeligt internet for alle uden besværlig opsætning og installation.


Kan man dele mobilt bredbånd?

Mange spørger, om man kan bruge hurtigt mobilt bredbånd til computere, tablets og mobiler på samme tid. Det kan man selvfølgelig, men det kræver lidt ekstra udstyr. For at dele mobilt bred-bånd, skal du have en mobil router, som du kan sætte dit SIM-kort i. På denne måde kan du dele forbindelsen imellem alle familiens enheder. Vær opmærksom på, at forbindelsens hastighed vil opleves langsommere, hvis mange enheder er online på samme tid.


Hvor hurtigt får jeg mit mobile bredbånd?

Når du bestiller billigt mobilt bredbånd hos YouSee, sender vi dit modem og SIM-kort i løbet af et par dage. Og så er du faktisk klar til at være online - hvor som helst og når som helst. Vælg dit mo-bile bredbåndsabonnement herover og bestil – så sender vi med det samme.