Nokia Lumia 1020 (Gul)


Features

  • 4G på TDC's netværk
  • 41 MP Pureview kamera
  • Optag HD-VIDEO med RICH RECORDING
  • Optisk Billedstabilisering
  • 32 GB hukommelse
  • Windows Phone 8

SIM-kort type:

BEMÆRK: Denne telefon benytter micro SIM-kort.

SIM-kort type:

BEMÆRK: Denne telefon benytter nano SIM-kort.

Vælg farve:

     

Vælg en mobilaftale:

Afdrag

kr. i udbetaling

99,00 kr. i fragt

kr./md. i mdr.

Mindstepris: Kr.

Den største revolution inden for Smartphone kamera

Skab magi med Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020 revolutionerer smartphone universet med sin 41 MP PureView kamerasensor. Med Nokias nyeste smartphone kan du tage billeder og optage HD-video klip i endnu skarpere og mere naturtro kvalitet end du troede det var muligt med en smartphone. Med NOKIA PRO CAM tages billederne i vanvittig høj opløsning, hvilket gør, at du kan zoome supertæt ind på billedet og stadig få de mindste detaljer til at fremstå ultraskarpe. Du kan optage utrolig detaljeret HD-video og zoome ind op til 6 gange uden kvaliteten sænkes. Lyden bliver optaget med NOKIA RICH RECORDING, der giver dig stereolyd helt uden forvrængning.

Tag billeder i professionel kvalitet

Du kan føle dig som en professionel fotograf, når du tager billeder med Nokia Lumia 1020. Du kan med lethed justere fokus, lukkehastighed, hvidbalance og meget mere via en let og intuitiv styring. Gør dine billeder endnu mere sjove og personlige med nogle af de mange fotoapps, som f.eks GLAM ME, hvor du hurtigt og let kan forskønne dine selvportrætter. Eller brug CINEMAGRAPH, hvor dine billeder kan ændres til en magisk blanding af foto og filmagtig animation.

Unik smartphone som ingen anden

Nokia Lumia 1020 kommer med alle de anmelderroste og unikke Lumia funktioner, som for eksempel stemmestyret navigation, og når du er på farten, er Nokias egne navigationsfunktioner den ideelle rejsemakker. Du kan gratis hente de nyeste kort, før du tager afsted på rejsen og downloade dem på telefonen, så du er ikke længere afhængig af, at der er dataforbindelse, hvor end du befinder dig i verdenen. Find indkøbscentre, stationer, restauranter og meget andet via HERE Maps og find den hurtigste vej frem, eller brug MS Office, hvis du har behov for at arbejde med Words og Excel på rejsen. Lumia 1020 arbejder med dig og for dig.

National Geographic fotograf Stephen Alvarez og Nokia Lumia 1020Ikke kunde?

For at købe en mobil, skal du have et mobilabonnement hos YouSee. tryk på knappen nedenfor, og køb mobil og abonnement samtidig.

Ja, fortsæt køb

YouSee mobilkunde?

Du skal være logget ind for at fortsætte dit køb af mobiltelefon.

Du skal være logget ind for at købe en mobiltelefon


Login her:


Krav til køb af mobiltelefon med afdrag:

  • Du skal have været mobilkunde i mindst 3 måneder (endnu ikke mobilkunde?)
  • Du skal have et abonnement som koster minimum 149 kr. pr. måned
  • Max to mobiltelfoner på afdrag pr. CPR nummer

Du kan desværre ikke købe en mobiltelefon