* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

Køb din nye mobiltelefon hos YouSee

Hos YouSee kan du nemt finde en ny mobiltelefon blandt det store udvalg i webshoppen. Her finder du alle de populære smartphones fra Apple, Samsung, Sony, Huawei og alle de andre smartphone-mærker. Køb din nye smartphone kontant, eller køb en smartphone med afdrag. Vi tilbyder køb af mobiltelefon på afdrag i 12 eller 24 måneder på abonnementer fra 199kr/md. Uanset hvad du vælger, får du skarpe priser, markedets bedste abonnement og levering lige til døren.

Samsung Galaxy s7 og S7 Edge
Apple iPhone 6s

Altid gode tilbud på smartphones med abonnement

Mobiltelefoner købes sammen med abonnement hos YouSee. Du får ikke kun gode priser og stærke tilbud på mobiltelefoner fra alle de populære mærker. Du får også markedets bedste mobilabonnement med YouSee mobil på TDC’s fantastiske 4G- netværk. Du får fri SMS/MMS og på udvalgte abonnementer adgang til millioner af musiknumre med YouSee Musik. Hvis du ikke allerede er kunde hos YouSee, gør vi det nemt at skifte abonnement i forbindelse med køb af mobiltelefon her i webshoppen. Vi står for alt det praktiske, så du hurtigt får flyttet dit mobilnummer og modtager et YouSee- simkort til din nyindkøbte smartphone med posten.

Markedets bedste priser på de nyeste mobiltelefoner

Du kan altid finde de nyeste mobiltelefoner her i webshoppen hos YouSee. Køb mobiltelefoner som iPhone, Samsung Galaxy eller andre populære mobiltelefoner til gode priser og med mulighed for afbetaling. Vælger du at købe mobiltelefon på afbetaling, får du samme gode priser, som når du køber din mobiltelefon kontant. Vi deler blot betalingen op over 12 eller 24 måneder, og der er ingen renter eller gebyrer. En god løsning til dig, der gerne vil købe ny smartphone, men ikke lige har hele beløbet på én gang.


Sony Xperia Z5

Når du køber ny smartphone online

Uanset om du er YouSee- kunde i forvejen, eller om du er ny hos YouSee, er det ganske hurtigt og nemt at købe mobiltelefon her i webshoppen. Du vælger din nye mobiltelefon i vores webshop, og hvis du ikke i forvejen er kunde, hjælper vi dig med en hurtig oprettelse og eventuel nummerflytning.Når du har valgt og betalt din nye mobiltelefon online, modtager du en ordrebekræftelse på mail. Herefter er der bare tilbage at vente på, at posten kommer. Vi sender din mobiltelefon i løbet af kun et par dage – så normalt kan du regne med at have din nye smartphone i hænderne i løbet af kun 2-5 hverdage. Køber du smartphone hos YouSee, har du 14 dages fuld returret, og vi tilbyder selvfølgelig altid 2 års reklamationsret på alle mobiltelefoner.