* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

Mobiltelefoner fra Alcatel - Høj kvalitet til lave priser

Alcatel er ikke én af de mest promoverede og højtråbende brands indenfor mobiler og smartphones - telefoner fra Alcatel har aldrig skuffet med hensyn til design, ydeevne og vigtigst af alt pris.

Selvom mobiler fra Alcatel er billigere end andre telefoner og smartphones på markedet som f.eks. Samsung Galaxy og iPhone fra Apple kommer de stadig med alt det vigtigste du forventer af en smartphone - både når det kommer til kvalitet, design og funktionalitet.

En Alcatel mobil er et perfekt valg, når du er på jagt efter en mobiltelefon eller smartphone til lave priser, der samtidig har et funktionelt og rigtig flot design. Alcatel henvender sig til den praktiske forbruger, der ikke nødvendigvis er ude efter et velkendt brand, men som gerne vil have en god, ukompliceret mobiltelefon i rigtig høj kvalitet.

Mobiler fra Alcatel er billigere end en lang række high-end telefoner på markedet, men du får stadig et lækkert design og en hel masse fede funktioner til en pris, hvor alle kan være med.

Alcatel Mobile blev grundlagt i 2004, som et samarbejde mellem Alcatel-Lucent og TCL Cooperation og ser ud til at blive på markedet mange år endnu. Foruden smartphones står producenten også bag en lang række andre produkter som klaptelefoner, tablets og mobilt tilbehør som f.eks. VR-udstyr.

En smartphone fra Alcatel er en perfekt til dig, der ønsker en brugervenlig og simpel mobiltelefon til en lav pris

Hvis du ikke har brug for tusindvis af funktioner, men alligevel godt kunne tænke dig de fordele, der kommer med en god smartphone, er en telefon fra Alcatel et perfekt valg til dig. Anmeldelserne taler for sig selv - smartphones fra Alcatel er telefoner til lave priser, som stadig giver dig de allervigtigste funktioner du forventer at se på en smartphone - du får nemlig gode kameraer, touch skærme og det populære Android styresystem fra Google, som du blandt andet kender fra Samsung-telefoner.


Alcatel Idol 4 - En eksplosion af fede feature med kamera, VR-briller og et 5,2" touch display

Alcatel Idol 4 er en prisvenlig smartphone med en eksplosion af specifikationer, der får denne smartphone til at føles som en ægte high-end telefon.

Med et kamera på 13 megapixels, der tager billeder og videoer i høj kvalitet med flotte og virkelighedstro farver og en masse muligheder som f.eks. at tage billeder med dual tone LED-flash og optage videoer i slow motion. Med ultra hurtig fokusering er du kun et klik væk fra det perfekte billede med det gode kameraet på Alcatel Idol 4.

Skærmen på Alcatel Idol 4 giver dig flotte og detaljerige billeder fra alle vinkler - så du altid kan se billeder og videoer på telefonens HD-skærm. Er du til gaming? På Alcatel Idol 4 kan du nyde en række spil, som i den grad får lov at skinne igennem på telefonens HD-skærm.

Som tilbehør til Alcatel Idol 4 får du også mulighed for at købe en VR-brille, som gør dine video- og spiloplevelser meget mere levende - det er nærmest som om virkeligheden og din virtuelle verden smelter sammen.


Alcatel Go Play - En smartphone til alle vilde sjæle

Alcatel Go Play er en af de mest holdbare smartphones på markedet med et design der er skræddersyet til alle legesyge og eventyrlystne sjæle. Telefonen er designet til at holde til nærmest alt - vand, snavs og fald.

Go Play er støv og vandtæt med IP67-klassificering, så du behøver ikke bekymre dig om hverken vand eller snavs - Alcatel Go Play skal nok klare sig selv gennem støv og vand.

Alcatel Go Play er en robust smartphone, der er perfekt til de eventyrlystne og legesyge, hvor hverdagen aldrig altid byder på noget nyt og spændende. Tag Alcatel Go Play med på skateboardbanen eller på skiferien helt uden bekymringer.

Alcatel Go Play kommer en masse fede features som et 5" HD-display, 8 megapixels kamera og det populære Android Lollipop fra Google. Sidst men ikke mindst kommer telefonen også med en et stærkt og holdbart batteri, der holder strøm i mange timer - 8,3 timers tale, 40 timers musik eller en standby tid på 500 timer.


Køb din nye mobiltelefon fra Alcatel gennem YouSee nemt og hurtigt og få fri fragt til en rigtig god pris

Alcatel har nogle af de mest prisvenlige mobiltelefoner på markedet og fås i mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag. Fælles for alle Alcatel mobiltelefoner er, at de er brugervenlige og intuitive - med en Alcatel telefon mellem hænderne får du aldrig brug for at slå op i en manual.

Hos YouSee tilbyder vi mobiltelefoner fra Alcatel til rigtig gode priser. Køber du en telefon hos YouSee får du også et et rigtig godt mobilabonnement med lang række fordele - f.eks. får du adgang til Danmarks bedste 4G-netværk og over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik. Alt du skal gøre er at vælge det abonnement, der passer bedst til dig. Selvom du kan købe en billig Alcatel mobil kontant, er det meget rart at kunne vælge at betale over flere omgange. Vælger du et mobilabonnement til 199 kr./md. eller mere, vælger du selv, om du vil købe din mobiltelefon kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med YouSee's afbetaling. Hvis du vælger afbetaling, får du din mobiltelefon til præcis samme pris. Der er ingen gebyrer eller renter. Vi leverer din nye telefon lynhurtigt.