* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

En Alcatel mobil er god kvalitet til prisen

Alcatel er ikke én af de mest promoverede og højtråbende brands indenfor mobiltelefoner og smartphones, men modeller fra Alcatel har aldrig skuffet med hensyn til design, ydeevne og vigtigst af alt pris. Selvom mobiltelefoner fra Alcatel er billigere end andre mobiltelefoner og smartphones, kan de konkurrere helt på linje med de mere kendte mærker – både når det kommer til kvalitet, design og funktionalitet.

En Alcatel mobil er et godt valg, når du er på jagt efter en prisvenlig mobiltelefon eller smartphone, der samtidig har et funktionelt og flot design. Alcatel henvender sig til den praktiske forbruger, der ikke nødvendigvis er ude efter et velkendt brand, men som gerne vil have en god, ukompliceret mobiltelefon i en høj kvalitet til en lav pris. Med en billig Alcatel mobil får du et lækkert design og en hel masse fede funktioner til en pris, hvor alle kan være med. Alcatel har mange år på bagen og ser ud til at blive på markedet mange år endnu. Du skyder derfor aldrig over mål med en Alcatel mobiltelefon.

Alcatel
Alcatel

Spar penge med Alcatel mobiltelefoner

Alcatel har nogle af de mest prisvenlige mobiltelefoner og smartphones på markedet og fås i mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag. Fælles for alle Alcatel mobiltelefoner er, at de er brugervenlige.

En Alcatel smartphone er en god og billig mobil

Hvis du ikke har brug for tusindvis af funktioner, men alligevel godt kunne tænke dig de fordele, der kommer med en god mobiltelefon, har vi hos YouSee rigtig billige Alcatel mobiler, der vil passe rigtig godt til dig. Et godt bud er en Alcatel One Touch 2045X, der sætter barren højt i forhold til, hvad du kan få for pengene, når det kommer til funktionelle mobiltelefoner. Alcatel One Touch 2045X har skærm og tastatur, der er designet til at optimere brugeroplevelsen, så det er let at ringe og sende sms’er - også når det driller med hørelsen og synet. En Alcatel One Touch 2045X er helt oplagt for det lidt ældre segment, der ikke har behov for at kunne streame film og sende snapchats, med som frem for alt vil have en mobiltelefon, som de kan bruge til hurtigt og let at ringe til venner og familie. En Alcatel mobil er derfor helt perfekt, når man ikke har brug for alle de nyeste funktionaliteter, men gerne vil have en mobiltelefon, der kan bruges til opkald og sms.

Køb din Alcatel på afbetaling uden renter

Selvom du kan købe en billig Alcatel mobil kontant, er det meget rart at kunne vælge at betale over flere omgange. Vælger du et mobilabonnement til 199 kr./md. eller mere, vælger du selv, om du vil købe din Alcatel mobiltelefon kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med YouSee’s afbetaling. Hvis du vælger afbetaling, får du din Alcatel mobiltelefon til præcis samme pris. Der er ingen gebyrer eller renter. Vi leverer din nye Alcatel mobil lynhurtigt.

Alcatel