Alcatel One Touch 2045X

Alcatel One Touch 2045X

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. Tilbud på YouSee Fri Tale + 5 GB gælder t.o.m. 7. maj 2017.

Hold nemt kontakten med venner og familie

Alcatel One Touch 2045X har alt, hvad du har brug for. Og ikke noget du ikke har brug for. Alcatel One Touch 2045X er en enkel mobiltelefon i høj kvalitet til en overkommelig pris. Telefonens praktiske design gør den let at bruge, og du har hurtigt, hvad du behøver lige ved hånden.
At ringe til venner og familie bør ikke være kompliceret. Alcatel One Touch 2045X gør det nemt at nyde de simple, lige ud af landevejen-funktioner med et tastaturet, der er let at betjene. Du får et enkelt, elegant og flot design, der passer perfekt i din hule hånd. Få nem adgang til alt, hvad du har brug for med blot et enkelt tryk, for eksempel sms og den håndfri højttalertelefon.
Få mest ud af din Alcatel One Touch 2045X ved at bruge de nyttige værktøjer som kalender, lommeregner og vækkeur, der er indbygget til at hjælpe dig med at organisere, mens du er på farten.


Alcatel One Touch 2045X er god kvalitet til prisen

Alcatel er ikke en af de mest omtalte og højtråbende brands indenfor mobiltelefoner og smartphones, men Alcatel-modeller har aldrig skuffet med hensyn til ydeevne, design og vigtigst af alt pris. Selvom Alcatel One Touch 2045X s er billigere end andre mobiltelefoner og smartphones, kan den konkurrere helt på linje med de mere kendte mærker.
Alcatel One Touch 2045X er et godt valg, hvis du leder efter en prisvenlig mobiltelefon, der samtidig har et funktionelt og flot design. Alcatel One Touch 2045X henvender sig til den praktisk og fornuftige forbruger, der ikke nødvendigvis er på jagt efter et kendt mærke, men som gerne vil have høj kvalitet til en lav pris. Med en billig Alcatel One Touch 2045X får du et lækkert design og en masse fede funktioner til en pris, der får smilet frem.


Alcatel One Touch 2045X er en god og rigtig billig mobil

Hvis du ikke har brug for en hel masse funktioner, men alligevel godt kunne tænke dig de fordele, der hører med en god mobiltelefon, har vi hos YouSee også noget for dig. Den billige Alcatel One Touch 2045X er et godt eksempel på en mobiltelefon, der sætter barren højt i forhold til, hvad du kan få for pengene, når det kommer til funktionelle mobiltelefoner.
Alcatel One Touch 2045X er optimeret i forhold til skærm og tastatur, så det er let at ringe og sende sms’er - også når det driller med synet og hørelsen. Alcatel One Touch 2045X er helt oplagt for det lidt ældre publikum, der frem for alt vil have en mobiltelefon, som de kan bruge til hurtigt og let at komme i kontakt med venner og familie uden det store besvær. I disse tilfælde er Alcatel One Touch 2045X helt oplagt.

Specifikationer
  • 2,4” skærm
  • 240 x 320 pixels skærmopløsning
  • 128 MB ram / 64 MB ram intern hukommelse
  • MicroSD: op til 32 GB ekstern hukommelse
  • 850 mAh batteri
  • 0.3 megapixel kamera
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: