Apple iPhone 5s

Apple iPhone 5s

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. marts 2017.

Overblik og udviklingen af iPhone 5s

iPhone 5s er Apple-design til gode priser

På smartphone-markedet finder du iPhones til mange forskellige priser og pengepunge, men det behøver slet ikke at være en jungle: Køb en iPhone 5s her hos YouSee. Det er vores billigste iPhone, og du går hverken på kompromis med kvalitet, look eller ydeevne. Selvom den er billig, følger iPhone 5s uden problemer med sine yngre søskende, og der er endda mange, der foretrækker at købe en iPhone 5s frem for iPhone 6 eller 6s, da designet er mindre, og den derfor er lettere at få plads til i lommen eller i tasken. Hvis du også ser fordelene i en lidt mindre model, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet og udseende, bør du udnytte et af de gode tilbud her på siden. Køb et godt abonnement sammen med en billig iPhone 5s, der fås med 16GB indbygget hukommelse og kommer i en flot space grey farve.

Smuk og gennemført iPhone 5s

iPhone 5s er skabt med en imponerende 4” Retina-skærm med en opløsning på 1136 x 640-pixel. Det giver dig en imponerende skarp skærmoplevelse, når du surfer, spiller, redigerer eller blot sms’er. Det står lysende klart, at den 7,6 millimeter slanke iPhone 5s er fremstillet med præcision ned til mindste detalje. Den avancerede skærmteknologi er smukt pakket ind i eksklusivt aluminium, elegant metal og krystalklart glas, og helhedsindtrykket er fænomenalt.

Kraft og styrke til en skarp pris

Apple har til iPhone 5s kreeret en kraftfuld 64-bit A7-processor samt hjælpeprocessoren M7. Samarbejdet mellem processorerne A7 og M7 gør din iPhone 5s op til dobbelt så hurtig som den forrige generation. Dens billedprocessor, der understøtter OpenGL ES 3.0, giver dig mulighed for at se detaljeret grafik og avancerede visuelle effekter, der før iPhone 5s kun kunne vises på computere og billedkonsoller. Hjælpeprocessoren er med til at spare på strømmen og forlænge batteritiden ved for eksempel at indsamle data fra apps uden at belaste hovedprocessoren. Alt i alt er der tænkt over både ydeevne, hastighed og batteritid i designet af det indre.

Fingeraftrykket er din sikkerhed

Med iPhone 5s slipper du for at skulle indtaste din adgangskode gang på gang. Apple har nemlig udviklet Touch ID, der ved hjælp af dit fingeraftryk giver dig adgang til telefonen. Du identificerer dig også via fingeraftrykket, når du vil købe apps i AppStore eller iTunes Så slipper du for at skulle indtaste koden til dit Apple-ID. Hvis andre skal have adgang til din iPhone 5s, registrerer du blot deres fingeraftryk også. Sindssygt smart!

Fantastiske fotos hvor som helst

Det populære kamera er gjort endnu bedre end på de tidligere modeller, og der er tilføjet mange flere spændende funktioner. iSight gør dine fotos på iPhone 5s afsindigt detaljerede, da den er skabt med en 15% større sensor og en støre blændeåbning, så der lukkes mere lys ind, når du tager billeder. Du kan også tage serieoptagelser og på et splitsekund tage en masse billeder lige i træk (10 pr. sekund). Den automatiske billedstabilisering sikrer desuden, at de fremstår skarpe og tydelige – selv hvis du er i bevægelse.

Køb din iPhone 5s til en god pris med 16GB

iPhone 5s kommer med 16 GB indbygget hukommelse, og i en flot space grey farve. Du får en af vores billigste pakker med både tale og data samlet i ét abonnement med i købet og kan selv sammensætte det optimale abonnement blandt tilbud, der passer til din ønskede pris og til dit behov. Hvis du ønsker dig en lidt nyere model af Apples vidunderbarn, skal du se på iPhone 6 og iPhone 6s.Er du til en rigtig stor skærm, findes de også i plus size-udgaverne iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus, som også fås her hos os til rigtig gode priser – det manglede da bare. Er du derimod på jagt efter en rigtig billig iPhone, er iPhone 5s den billigste af vores smartphones og det helt rigtige valg. Du får stadig en masse fede features og flot design for pengene, men til en pris, der passer de fleste. Klik dig rundt blandt farver, hukommelse og priser herover, og køb et tilbud med abonnement inkluderet.

Specifikationer
  • 4” Multi-touch skærm
  • A7-processor med 64-bit arkitektur
  • Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
  • 8 MP kamera
  • iOS 10 styresystem
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: