Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus

Alt om pakkerne
iPhone 6 Plus - oplevelser i stort format

Apples første plus size-model: iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus er intet mindre end en verdensnyhed. Da den blev lanceret, kunne Apple nemlig for første gang nogensinde præsentere en nytænkning af den efterhånden så elskede smartphone.

Det blev i form af iPhone 6 Plus, der er en hybrid mellem en smartphone og en tablet – en phablet! Den forvoksede smartphone har været et hit lige siden, da den eksempelvis er genial, hvis du ser film på din iPhone.

Den er perfekt til fotos, video og redigering, og hvis du bare elsker at browse på en stor og lækker skærm. Der er intet at sige til, at iPhone 6 Plus har taget verden med storm, og du finder den selvfølgelig til de bedste priser hos YouSee.

Den findes i to lækre farver med enten 64 GB eller 128 GB hukommelse indbygget. Find det billigste mobilabonnement herover, så er du klar til at browse i timevis på det store display.

Du skal blot trykke køb – så er din iPhone 6 Plus på vej til dig for at levere timevis af underholdning i stor skala.

iPhone 6 Plus: Lækker og lynende hurtig

Både størrelsen og ydeevnen har fået et nøk op. Selvom skærmen er blevet meget større, er selve mobilen blevet slankere end den foregående model. Designet er skarpt, strømlinet og indbydende. Skærmen er krystalklar, kanterne afrundede lækre, og materialevalget i top. Men det er ikke kun udenpå, at iPhone 6 Plus excellerer.

iOS fra Apple giver fart over feltet!

Indeni har den power, og når du først har mærket hastigheden med iOS 10, er der ingen tvivl om, at iPhone 6 Plus og YouSee er et smartphone-match made in heaven.

Knivskarpt design med stor touch-skærm

iPhone 6 Plus er kæmpestor – forstået på den måde, at den repræsenterer et stort og vigtigt skridt for en smartphone-genre, der i sin tid var med til at forandre vores måde at kommunikere på.

Skærmen er ikke alene vokset til 5,5 tommer, men opløsningen er også forbedret, hvilket du hurtigt lægger mærke til og værdsætter, når du har din iPhone 6 Plus i hånden.

Med en opløsning på hele 1920 x 1080 er den nemlig i stand til at gengive de mindste detaljer krystalklart og i dybe, levende farver. Ud over opløsningen og størrelsen kan du heller ikke undgå at bemærke de smukt afrundede kanter og tykkelsen på kun 7,1 mm. Det her er altså kræs.

Mange features med iPhone 6 Plus

Hurtigt stjæler det nye iOS 10 dog opmærksomheden fra designet, og med en overflod af nye features bliver det endnu sjovere og endnu mere inspirerende at udforske iPhone-universet.

iPhone 6 Plus har en kraftig processor der giver rum til masser af apps

Hastigheden er ligesom målene øget på iPhone 6 Plus, og A8-processoren sikrer masser af overskud og et højt loadtempo, når du surfer eller hygger med tusindvis af apps.

Med apps kan du skræddersy telefonen, og der findes efterhånden et hav af dem, for eksempel til at hjælpe dig med at føre opgaver ud i livet, holde styr på din sundhed, kost og motion, og til at give dig mange timers underholdning med vanedannende spil.

Tag billeder med et imponerende kamera fra Apple

Ud over en imponerende skærm, et lækkert look og et innovativt indre har Apple tilføjet et gennemført godt kamera, der rykker standarden for foto og video til et nyt niveau. Optag film eller tag billeder i rigtig høj kvalitet, og rediger dem derefter med det samme på den flotte skærm. Tilsammen gør det iPhone 6 Plus til et tilbud, der er rigtigt svært at slå.

Køb iPhone 6 Plus med 64 GB eller 128 GB til en god pris

YouSee er det helt rigtige sted at shoppe, hvis en billig iPhone 6 Plus står højt på ønskelisten. Der skal være plads til at udfolde de store idéer, så først skal du vælge mellem , 64 GB og 128 GB hukommelse. Dernæst står valget mellem farverne sølv, guld eller space grey, inden du skal vælge et mobilabonnement. Køb din smartphone til en god pris, og vælg det billigste mobilabonnement til dit behov. Klik dig rundt blandt modeller, farver og priser herover, og køb et tilbud med mobilabonnement inkluderet. I løbet af nogle dage ligger din iPhone i postkassen, fragtfrit selvfølgelig, og så er du klar til at tage masser af billeder, gå på opdagelse, surfe, snakke og sms’e derudad til en billig pris, uden at du behøver at finde læsebrillerne frem. Den store skærm er nemlig kommet for at blive med iPhone 6 Plus.

Specifikationer
  • 5,5” Retina HD-skærm
  • A8-processor med 64-bit arkitektur
  • 8 MP kamera med optisk billedstabilisering
  • Touch-ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
  • iOS 10 styresystem
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: