Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. februar 2017.

iPhone 6 – banebrydende display og design

Mød iPhone 6: Lynhurtig, knivskarp og vanvittig lækker

iPhone 6 er en del af den nyere generation af iPhones, og hvad enten du går efter modellen med 16 GB, 64 GB eller 128 GB hukommelse, finder du de allerbedste priser her hos YouSee. Med en skærm, der bryder grænser, et slankt ydre og et innovativt indre er iPhone 6 en ægte smartphone-vinder. Find det bedste og billigste mobilabonnement herover, og gør dig klar til at trykke køb – så er din iPhone 6 på vej inden for et par dage. Når du endelig sidder med den i hånden og har set lyset i den krystalklare skærm og mærket hastigheden med iOS 8, er der ingen vej tilbage. iPhone 6 bliver din bedste smartphone-ven de næste mange år – det er vi ikke i tvivl om.

Bigger is better…

iPhone 6 er den 8. generation af iPhones, og i forhold til iPhone 5 har størrelsen fået et nøk opad. Det betyder en større og bedre HD-skærm og – om muligt – et endnu flottere design end de tidligere. Ikke nok med at skærmen er blevet større, iPhone 6 er endda også blevet tyndere. Den ligger super godt i hånden, og når du har vænnet dig til størrelsen, føles de tidligere iPhones pludselig meget små. iPhone 6 er den mest imødesete nyhed fra Apple til dato, og der blev solgt over 10 millioner eksemplarer på første salgsdag! For første gang nogensinde løftede Apple sløret for hele to iPhone-modeller samtidig til forskellige priser og behov: iPhone 6 og storebroren iPhone 6 Plus. Plus er en større udgave af iPhone 6 og er en hybrid mellem en smartphone og en tablet – en såkaldt phablet. Den får du naturligvis også til en rigtig skarp pris her hos YouSee, men den billigste af de to modeller er iPhone 6.

iPhone 6 er bedre på alle punkter

Designet på iPhone 6 er nyt og mere afrundet, der hvor metal møder glas i en perfekt, usynlig overgang. Fordi der ikke er nogen synlige samlinger i overgangen fra aluminium til display, bliver det færdige resultat fuldendt, simpelt og helt igennem perfekt. Det virker næsten naturstridigt, at iPhone 6 kun er 6,9 mm tyk, men også på det punkt er det lykkedes designerne og ingeniørerne at bryde grænser. Også indvendigt leverer iPhone 6 en på alle måder bemærkelsesværdig og fuldent performance. Det skyldes ikke mindst styresystemet iOS 8, der med en brugervenlig og innovativ opbygning byder på en lang række spændende features – blandt andet med indbyggede fitness- og sundheds-apps.

En enestående Retina HD-skærm

De nye apps ligger side om side med alle de andre, der præsenterer sig flottere end nogensinde på den vilde Retina HD-skærm. Den har en opløsning på hele 1334 x 750 pixels og inviterer i høj grad til, at du udnytter det opgraderede 8 megapixel i-Sight kamera, der som standard kommer med 1080p HD, slowmotionoptagelser samt fascinerende timelapse-muligheder.

Køb din iPhone 6 til en god pris med 16 GB, 64 GB eller 128 GB

Hvis du leder efter en billig iPhone 6, er YouSee det helt rigtige sted. Køb din smartphone til en god pris her, og få det mobilabonnement med i købet, i forhold til indhold. Klik dig rundt blandt modeller, farver og priser herover, og få et tilbud med mobilabonnement inkluderet. Du konfigurerer selv din iPhone 6 ved først at vælge mellem 16 GB, 64 GB og 128 GB hukommelse, og derefter om farven skal være guld, sølv eller grå. I løbet af et par dage sender vi din nye mobil til dig, og hvad enten du snakker meget, surfer meget eller gør begge dele, er iPhone 6 batteri blevet opgraderet og holder 4 timer mere strøm end den tidligere generation, iPhone 5S. Selvom den er hurtig og kraftfuld, er den energibesparende, så du kan både tage masser af smukke billeder og surfe, swipe og SMS’e derudaf til en billig pris. Går du efter en meget billig iPhone, skal du i stedet kigge på iPhone 5s, der er den billigste Apple-model her hos YouSee. Med den får du stadig masser af valuta for pengene, såsom fede features og flot design, men til priser, der passer de fleste. Det er et tilbud, der er svært at sige nej til.
Specifikationer
  • 4G på TDC's netværk
  • Krystalklar 4,7" skærm med dybe farver
  • Øget hastighed til surfing og apps
  • 8 MP kamera med kreative features
  • Mulighed for at gemme data i skyen
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: