Apple iPhone 6s Plus

Apple iPhone 6s Plus

Alt om pakkerne
Banebrydende teknologi og exceptionelt kamera med iPhone 6s Plus
Det eneste, der er anderledes, er alting. Med Apple iPhone 6s Plus får du alt det gode fra iPhone 6s - bare endnu bedre.

Køb en billig iPhone 6s plus hos YouSee

iPhone 6s Plus er blot en af de mange iPhone-modeller, du kan vælge imellem, hvis du vil købe ny mobil hos YouSee. iPhone 6s Plus kan købes i farverne space grey, sølv, guld og den nye farve, rosaguld.

Køber du din nye smartphone hos YouSee, får du en billig iPhone 6s Plus med markedets bedste mobilabonnement. Vi står for at overføre dit nummer, så du blot skal tage stilling til, om du vil købe iPhone 6s Plus kontant eller på afbetaling helt uden renter.

Vælg størrelse, farve og mobilabonnement herover og køb iPhone 6s Plus direkte her i webshoppen – så sender vi din nye smartphone til dig i løbet af et par dage, og vi har selvfølgelig fri fragt.

Ønsker du en af de nyeste iPhones? Hos os får du selvfølgelig også en rigtig god pris på hele X-serien. Læs mere om pris og specifikationer på iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og iPhone X.

Plus size skærm, holdbart batteri og et imponerende kamera

Den nye 6s Plus har en optimeret Retina-skærm med 3D Touch, et stærkt og holdbart batteri, 70% forbedret hastighed og et imponerende kamera. Det forbedrede frontkamera på 5 megapixel giver dig super skarpe, fuldendte billeder - også under svære lysforhold.

Med en iPhone 6s Plus kan du optage fantastisk skarpe 4K videooptagelser med 30 billeder i sekundet. Kameraet understøtter automatisk billedstabilisering og slowmotion-video i 1080p HD kvalitet med 120 billeder i sekundet. Det giver en fantastisk videokvalitet, der gør kameraet i iPhone 6s Plus til markedets til dato bedste smartphone-kamera.

En Apple mobil i str. XL

iPhone 6s Plus har ligesom sin forgænger et phablet-format. Dette format har tidligere været domineret af Samsung, men med Plus-modellen har Apple nu meldt sig ind i kampen om de mobilbrugere, der foretrækker deres smartphone i str. XL.

Modellen passer perfekt til dig, der bruger din iPhone til arbejde eller kan lide at streame film og tv på en stor smartphone-skærm. Her er den LED-baggrundsbelyste skærm virkelig i sit es. Den fingeraftryks- og fedtafvisende belægning på forsiden gør også, at du ikke skal døje med en fedtet og uklar skærm.

iPhone 6s Plus med 16 og 32 GB hukommelse

Når du køber en billig iPhone 6s Plus hos YouSee, vælger du selv, om du vil have den med 16 eller 32 GB hukommelse. Hvor meget hukommelse, du har brug for, afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge din nye smartphone til.

På en Apple iPhone 6s Plus med 16 GB hukommelse kan du have indhold, der svarer til ca. 10.000 billeder eller 3.000 musiknumre.

Med andre ord er pladsmangel din sidste bekymring. Hvis du ikke ønsker en iPhone med meget hukommelse, kan du med fordel udnytte Apple’s iCloud-service. Så slipper du for at lagre dine billeder og videooptagelser på mobilen.

Innovation indeni og udenpå

Det er ikke uden grund, at Apple kalder deres nyeste iPhones for de mest avancerede mobiltelefoner til dato. Forbedringerne fra forgængerne er til at få øje på, og vælger du en billig iPhone 6s Plus fra YouSee, får du det ypperste inden for innovative smartphones.

Det er ikke kun indmaden, der har fået en opgradering. Også mobilens velkendte design har fået et twist – nu kan du ikke længere blot vælge mellem guld, sølv og grå, du kan også få din nye iPhone i en lækker, eksklusiv rosaguld.

Vælg mellem flere fantastiske iPhones til rigtig gode priser

Hos YouSee har vi et kæmpe udvalg af de bedste smartphones fra Apple. Du kan fx købe iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra 2018.

Du kan også købe de gode gamle klassikere som iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 6 Plus.

Ønsker du en rigtig billig iPhone, skal du kigge i retning af iPhone 6s. Det er en af de billigste iPhone's i YouSees shop, og du får det velkendte, ikoniske design, det brugervenlige interface og alle de fantastiske funktioner, som du kender fra Apples mobiler.

Specifikationer
  • 5,5” Retina HD-skærm med 3D Touch
  • 12 MP kamera med optisk billedstabilisering
  • iOS 10 styresystem
  • A9-processor med 64-bit-arkitektur
  • 4G LTE Advanced
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: