Apple iPhone 7 Plus256 GB Rød

Apple iPhone 7 Plus 256 GB
  • Mobilrabat: 2.698 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

AppleiPhone 7 Plus256 GB Rød

Mobilrabat: 2.698 kr.
250 kr./md.24 mdr.

Køb iPhone 7 Plus

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data

En var ikke nok! Derfor har Apple givet mobilfolket et længe ventet søskendepar, nemlig iPhone 7 og storebror, iPhone 7 Plus. Denne plus size-telefon er med sit større format en mellemting mellem en smartphone og en tablet. Den er derfor helt perfekt til dig, der vil have endnu mere skærm når du skal se film og serier eller læse mails eller nyheder.

Bestil iPhone 7 Plus til en god pris allerede i dag

Køb iPhone 7 Plus allerede i dag til en rigtig god pris. Du får fri fragt og et mobilabonnement spækket med unikke fordele, når du bestiller din nye telefon.

Fx kan du surfe rundt på nettet på vores lynhurtige 4G-netværk og lytte til dine yndlingssange med vores helt egen musik-app: YouSee Musik. Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge en del af din pakke på rejsen.

Du kan også købe de nyeste iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR i vores webshop.

Apple præsenterer de bedste features i et vandtæt design

Nu behøver du ikke at bekymre dig om din smartphone når der er grå skyer i vejrudsigten for iPhone 7 Plus er blevet vandafvisende. Der er sket meget med den nye iPhone, men du beholder selvfølgelig de features og apps, du allerede kender og elsker. Og med telefonens nyskabende teknologi fra den absolutte topklasse, er de blevet hurtigere og endnu bedre.

256 GB og flere farver

Uanset hvor meget plads, du har brug for, så er der en iPhone 7 Plus til dig. Du kan få den med 256 GB. Som altid har Apple stort fokus på design og æstetik, og iPhone 7 Plus understreger, at man selvfølgelig sagtens kan være lækker selvom man er større end gennemsnittet.

Her får du nemlig en fuldvoksen og kraftfuld smartphone pakket ind i et flot og strømlinet design. Denne gang har Apple også udvidet farve-paletten, så nu kan du få din nye smartphone i en lækker Jet sort, også kaldet Jet black, hvis du vælger du en telefon med 256 GB. Du kan selvfølgelig stadigvæk vælge de traditionelle farver guld, sølv, mat sort og rosaguld.

Et revolutionerende kamera i verdensklasse

En topklasse smartphone skal selvfølgelig have et mobilkamera, der også er i topkvalitet. Men med iPhone 7 Plus har Apple sprunget skalaen og overgået alle forventninger.

Du får nemlig hele to 12 megapixel-kameralinser, som arbejder sammen for at give dine billeder en hidtil uset dybde og en skarphed. Så nu kan du være mesterfotograf kun bevæbnet med din iPhone 7 Plus.

De to linser arbejder med hvert sit objektiv, og det dobbelte kamerasystem betyder, at dine billeder nu står knivskarpt - også når du har trykket zoom-knappen i bund. Du får selvfølgelig også et frontkamera med 7 megapixel for en gang imellem skal man selvfølgelig også tage billeder af fotografen.

Apple har også opjusteret deres kamerateknologi, og med iPhone 7 Plus får du derfor en bedre billedestabilisering, så nu er pludselige bevægelser ikke længere lig med slørede eller uklare billeder. Samtidigt får du også en skarpere blitz, der er intelligent og som er i stand til at justere sig selv efter omgivelserne. Og det giver bedre belyste billeder.

Levende billeder i 4K-kvalitet

Der er også godt nyt til alle, der går rundt med en lille filminstruktør i maven. Med iPhone 7 Plus har du nu mulighed for at optage i tårnhøj 4K-kvalitet. Og når skuddet er i kassen, kan du nemt redigere og dele dit nye mesterværk med med iMovie, så alle dine venner kan se med. Du kan også selv gense din film på den nye, lækre Retina-skærm, som kan gengive farverne i biografkvalitet.

En fremtid uden knuder på ledningerne – og så er det i stereo

Der er masser af nyt i iPhone 7 Plus, men der er også noget, som er forsvundet. Apple taget nemlig fjernet det jackstik, du brugte til hovedtelefoner, og udnyttet den ledige plads til at gøre smartphonen endnu bedre.

Det betyder dog ikke, at du skal smide dine gode hovedtelefoner ud. Dem kan du stadigvæk sagtens bruge for Apple har vedlagt en adapter til jackstik med i pakken. Så du kan bare tilslutte dine hovedtelefoner i det stik, du normalt bruger til at oplade telefonen.

Det nye design er godt nyt til dig, der er træt af de evige knuder, som ledningerne altid formår at binde på sig selv. Nu kan du med fordel skifte til et par trådløse hovedtelefoner, for Apple lancerede i efteråret deres trådløse Airpods. Det er hovedtelefoner, der er lavet specifikt til den nye iPhone 7 Plus.

Lyden er rigtig vigtig for Apple. Med iPhone 7 Plus introducerer de et helt nyt højttalersystem, og det betyder, at du nu endelig får lyd i stereo med din iPhone. Den mobile fremtid har aldrig lydt bedre end den gør lige nu med den nye iPhone 7 Plus.

En bedre processor betyder endnu bedre batterilevetid

Med den nye A10 Fusion-chip har Apple skruet helt op for hastigheden. Det betyder, at iPhone 7 Plus kører på verdenshistoriens hurtigste chip. Så selvom du multitasker og bruger alle de nye, lækre features, samtidigt med, at du ser Youtube-videoer og læser nyheder, så kan din smartphone håndtere det uden, at det går ud din brugeroplevelse eller batterilevetiden.

Den nye chip er skabt til kun at øge strømforbruget når der er behov for det. Når Apple samtidigt giver dig med den længste batterilevetid i en iPhone nogensinde, så har du her en smartphone, der kører rigtig langt på literen.

Hvorfor skal jeg vælge en iPhone 7 Plus?

Kan du huske da Apple præsenterede den første iPhone i 2007? iPhone 7 Plus er 120 gange hurtigere end den, og det er da et temposkift, man kan mærke. Du behøver dog slet ikke at kigge så langt tilbage for at se, hvor meget der er sket. Sammenligner man eksempelvis iPhone 7 Plus med den sidste generation, så er der også rigtig stor forskel.

Den nye iPhone er med sin revolutionerende nye superchip op til to gange så hurtig som iPhone 6 og 6s, og ser man på batteriet, så holder iPhone 7 Plus helt op til tre timer længere. Med sit banebrydende kamera og fuldvoksne størrelse, så er iPhone 7 Plus det oplagte valg til dig, der gerne vil tage billeder i topkvalitet og så nyde alle detaljerne på en stor skærm bagefter.

Vælg mellem en række af de bedste iPhones hos YouSee

Hos os er du sikker på at finde en iPhone, der passer præcis til dine behov. Her kan du nemlig vælge mellem en lang række af de bedste telefoner fra Apple.

Fx kan du købe iPhone X og iPhone 8. Du kan også købe de velkendte klassiker iPhone 6s fra 2015.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: