Apple iPhone 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus

Alt om pakkerne
iPhone 8 Plus: Den nye smartphone fra Apple i design af glas med højintelligent kamera, imponerende HD-skærm og trådløs opladning
Tirsdag d. 12 september 2017 var dagen, hvor Apple holdt deres officielle keynote speech event i Steve Jobs Theater i Californien, USA. Blandt de splinternye modeller er iPhone 8 Plus – storebroren til iPhone 8.

Til det spændende event i Apple Park fortalte Apple, at datoen for release af den nye iPhone 8 Plus bliver fredag d. 15. september 2017. Som altid havde Apple gået stille med dørene før de nye iPhone-modeller blev præsenteret.

Rygter og spekulationer har længe svirret på internettet og blandt tech eksperter om de nye modeller i Apple-serien – især fordi 2017 er året, hvor Apple kan fejre 10 års jubilæum for sin iPhone.

Til den store keynote speech præsenterede Apple blandt andet deres nye Apple Watch og TV. Men i stedet for at gøre som vanligt og præsentere den næste model i rækken, en iPhone 7s, overraskede Apple med to helt nye generationer af iPhones spækket med banebrydende specifikationer.

Her på siden kan du læse meget mere om iPhone 8 Plus visionære og højintelligente specifikationer og funktioner, der sammen med de andre nye modeller, iPhone 8 og X konkurrer med andre smartphones som f.eks. Samsung Galaxy Note 8 og Samsung Galaxy S8-serien.

Kort om de banebrydende specifikationer i iPhone 8 Plus

Med iPhone 8 Plus får du et 12 megapixels dual-kamera med helt op til 10 x digitalt zoom og 4K videooptagelse samt et 7 megapixels frontkamera.

Du får den splinternye A11 processor og en 5,5” Retina HD-skærm med 3D Touch. Den nye smartphone har stereohøjttalere og det nye iOS 11-styresystem samt et litiumbatteri med mulighed for trådløs opladning.

Det hele er pakket ind i et flot design af det mest holdbare glas med aluminiumskanter. Størrelsen på denne smartphone er 158,5 x 78,1,3 x 7,5 mm, og den vejer kun 202 gram.

Det flotte design af glas kommer med den bedste beskyttelse. Telefonen støv- og vandtæt med IP67-klassificering, og glasset er yderligere beskyttet mod fedt- og fingeraftryk, så overfladen forbliver blank og pæn i længere tid. Denne smartphone fås farverne space grey, sølv eller guld.

Plads er der masser af i den nye iPhone-enhed. Vælg mellem enten 64GB eller 256GB hukommelse. Længere nede kan du læse mere dybdegående om alle de specifikationer, der følger med iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus kommer med flot, ny HD-skærm med endnu bedre opløsning

iPhone 8 Plus er udstyret med en 5,5” Retina HD-skærm med 3D Touch og True Tone. HD-Skærmen giver dig en opløsning på 1920 x 1080 pixels, flotte og skarpe farver og et tydeligt skærmbillede – uanset lysforhold.

Som prikken over i’et kan du med dual-domain pixels se skærmbilledet på telefonen fra mange forskellige vinkler. Dette er et display-design i topklasses kvalitet!

Det populære iPhone-kamera har fået en opgradering med nye funktioner

Kameraet på iPhone 8 Plus har fået en opgradering med nye funktioner. Med 12 megapixel og op til 10 x digitalt zoom kan du tage imponerende og detaljerige billeder selv på lang afstand.

Ligesom sin lillebror, iPhone 8, kommer 8 Plus med vidvinkelobjektiv, optisk billedestabilisering og en 12 MP sensor. Denne model kommer også med den intelligente billedesignprocessor, der kan ”fange” personer i bevægelse, når du tager billeder.

Fang de betydningsfulde øjeblikke i 4K-kvalitet

Dette er også en Apple-telefon, der giver dig mulighed for at optage videoer i 4K-kvalitet. Apple har opgraderet fra Full HD-opløsning til 4K-opløsning med det nye dual-kamera, der filmer med helt op til 60 billeder i sekundet.

Apples videostabilisering giver dig mulighed for at optage videoer uden rystelser og andet støj – selv i dårlig belysning. På billedsiden giver kameraet dig fantastisk autofokus og farver, der virkelig lyser op.

Tag de flotteste portrætfotos med Portrait Lightning

iPhone 8 Plus adskiller sig fra sin lillebror ved at have en helt ny funktion: Portrait Lighting. Gennem avancerede lyseffekter kan du med dual-kameraet tage fantastiske portrætfotos. Du får flotte billeder med ansigtet i fokus og perfekt lyssætning.

7 megapixels kamera på forsiden af telefonen

På forsiden af denne smartphone får du et 7 megapixels frontkamera til selfies eller videosamtaler med din familie og dine venner. Den helt nye A11 Bionic chip er med til at støtte kameraet, og giver dig mulighed for at tage fotos og optage videoer i allerhøjeste kvalitet.

iPhone 8 Plus kommer med den nye A11 Bionic chip

Apple kan ikke andet end at imponere med den nye A11 Bionic chip. A11-processoren gør ikke blot telefonen hurtigere, den gør den også mere energieffektiv. Apple er ikke kendt for at lade sig begrænse, og den nye A11-processor er da også op til 70% hurtigere med en ydeevne der er op til 25% forbedret sammenlignet med den gamle A10-chip.

Den nye A11 Bionic chip er også med til at give power og bane vej for Augmented Reality, som du kan læse meget mere om længere nede i teksten.

Nyhed fra Apple: Batteri med trådløs opladning

iPhone 8 Plus kommer med et superstærkt litiumbatteri, der holder din telefon i gang hele dagen. Her får du helt op til 21 timers tale, 13 timers internetforbrug eller 14 timers videoafspilning.

Interessant er det også, at du kan oplade batteriet på iPhone 8 Plus lynhurtigt. Det tager faktisk kun omkring 30 minutter at lade batteriet 50 % op.

Det er noget af en nyhed, Apple udkommer med på de nye iPhones. Nu kan du nemlig give din iPhone en helt trådløs opladning. Du lægger bare telefonen på docken og lader dén klare resten. En god nyhed til alle, som er trætte af at fumle med kabler og ledninger.

En vandtæt telefon i stærkt design af glas

iPhone 8 Plus er designet i glas med aluminiumskanter. Apple har tidligere lavet glasdesign på iPhone 4-modellen. Nu er looket tilbage med glas både på både for- og bagside. Det er dét, der har gjort det muligt for Apple at give de nye telefoner trådløs opladning.

Det holdbare glas på iPhone 8 Plus har en belægning, der gør det let at holde mobilen fri for fedtede fingeraftryk. Du kan få iPhone 8 Plus i farverne space grey, sølv og guld.

Telefonen er selvfølgelig også støv- og vandafvisende med IP67-klassificering. En super smart specifikation, der beskytter din smartphone, hvis uheldet er ude. Spilder du vand på din nye smartphone, kan du bare tørre det af igen. Sikkerheden er også i top.

TouchID holder dit digitale liv sikkert

Denne Apple-telefon holder dit digitale liv sikkert med ID Touch. ID Touch er en indbygget fingeraftrykslæser i hjem-knappen. Det er derfor kun dig, der kan låse telefonen op ved at sætte fingeren på hjem-knappen.

Til den nye iPhone 8 Plus skal du bruge Nano-sim.

iOS 11 og Augmented Reality: Bryder grænsen mellem det virtuelle og det virkelig liv

iOS 11 er det nye operativsystem fra Apple. Nyheden om iOS 11 var allerede annonceret før release af de nye iPhone-modeller. Og iPhone 8 Plus er naturligvis udstyret med det nye intelligente iOS 11. Med iOS 11 får du mulighed for at opleve Augmented Reality.

Faktisk arbejder telefonens A11 Bionic chip, kamera og iOS 11 sammen, så din virtuelle verden kan smelte sammen din virkelig verden. Du kan gå på opdagelse i en verden af muligheder. Spil et spil, hvor monstre flyver rundt i det miljø, du befinder dig i på din telefons skærm. Eller optag en sportskamp med telefonens kamera og få informationer om spillerne direkte på din skærm.

Som noget nyt er iOS 11 også udviklet til at være et mere personligt operativsystem. På iOS 11 kan du indstille kontrolcenteret med personlige genveje og applikationer. På den måde har du altid hurtigt adgang til de apps du bruger mest.

iPhone 8 Plus til en god pris med YouSee abonnement

Du kan købe iPhone 8 Plus hurtigt og nemt og få fri fragt. Med et billigt abonnement fra YouSee får du mulighed for at dele regningen op og betale over 12 eller 24 måneder. Det giver dig både en ny iPhone 8 Plus og et stærkt mobilabonnement til en god pris.

Vælger du at købe iPhone 8 Plus hos YouSee med abonnement får du tilmed adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, så du rigtig kan surfe rundt på online platforme som f.eks. Twitter, Facebook og Google med din nye smartphone.

Hos YouSee tilbyder vi selvfølgelig også iPhone 8 og den ekstraordinære iPhone X, som du kan købe til en rigtig god pris med fri levering og et abonnement fuld af fordele – f.eks. kan du tænde op for musikken med YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre og få roaming i 36 lande i Europa og meget mere.
Specifikationer
  • 5,5” Retina HD-skærm
  • 3D Touch
  • IP67-klassificeret
  • 12 megapixel kameraer med op til 10 x digitalt zoom
  • 4K-videooptagelse
  • 7 megapixel frontkamera
  • Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: