Apple iPhone SE

Apple iPhone SE

Alt om pakkerne
iPhone SE. Lille som en iPhone 5s, men med power som en iPhone 6s

iPhone SE

iPhone SE. Lille som en iPhone 5s, men med power som en iPhone 6s Den ligner den populære iPhone 5s. iPhone SE har selvfølgelig alle de features, du kender og elsker. Mobilen er lille som en iPhone 5s, men har samme power som en iPhone 6s!

Apple kan jo noget med design, og på denne nye iPhone er der heller ikke gået på kompromis. iPhone SE oser af kvalitet, og mobilen er i perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish. Og så er den tilmed rar at have i hånden med runde, matslebne kanter.

iPhone SE kommer som 32 GB og 64 GB. Rosaguld har været en populær farve på iPhone 6s, så den kan du selvfølgelig nu også få til iPhone SE. Mobilen kommer desuden i farverne guld, sølv og grå.

Forevig dit liv i knivskarpe billeder

iPhone SE kommer med et fantastisk 12 megapixel iSight-kamera. Hvis du har prøvet at tage billeder med en iPhone 6s, ved du, at det tager fantastiske og knivskarpe billeder.

Du vil opleve helt det samme med iPhone SE. Og billeder med blitz er også en historie for sig. Slut med dårligt belyste billeder og røde øjne. Retina Flash får skærmen på din iPhone til at lyse tre gange kraftigere end normalt takket være en specialdesignet chip. En rar feature, hvis du - som mange- har en tendens til at tage selfies, når det er mørkt.

Fang de vigtige øjeblikke i 4K-kvalitet

Mobilen kommer også med 4K-video, hvor du kan optage med fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video – det er da ret vildt for så lille en mobiltelefon.

Lille, men stærk

Hvis man sammenligner en iPhone 5s med en iPhone SE, så er iPhone SEs CPU dobbelt så hurtig, og grafikken er tre gange så hurtig. Kernen i iPhone SE er A9-chippen. Den leverer fantastisk hastighed og flotte grafikker til dine spil og apps.

A9 er den samme avancerede chip, som bruges i iPhone 6s. Det gør iPhone SE til den stærkeste 4” mobiltelefon nogensinde. iPhone SE kommer med iOS 10. Siri er bl.a. blevet forbedret, du får længere batteritid, og så er styresystemet blevet optimeret.

Du får en god pris på både mobil og abonnement

Køb din nye iPhone SE og få et abonnement til en god pris her hos YouSee. Og du vælger selv, om din nye mobil skal være med 32 GB eller 128 GB hukommelse. Både iPhone SE med 128 GB hukommelse og den billigste iPhone SE med 32 GB har plads til mange af dine flotte Live Photos, videoer, spil og diverse apps. Du kan også sætte din iPhone SE op til at gemme data i iCloud-løsning.

Specifikationer
  • 4” Retina Multi-Touch-skærm
  • A9-chip med 64-bit arkitektur
  • 12 MP kamera med 5 x digitalt zoom
  • 4K-videooptagelse
  • Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
  • iOS 10 styresystem
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: