Apple iPhone X64 GB Space Grey

iPhone X 64 GB Space grey
  • Mobilrabat: 2.048 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

AppleiPhone X64 GB Space Grey

Mobilrabat: 2.048 kr.
250 kr./md.24 mdr.

Glasdesign med intelligente features

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data

Tirsdag d. 12 september 2017 præsenterede Apple deres nye produkter ved det officielle keynote speech i Steve Jobs Theater i Apple Park.

Apple gik som normalt stille med dørene før deres store offentliggørelse i Californien, og på Facebook, Twitter og Google kunne man læse en strøm af rygter og spekulationer, om de nye produkter, som Apple ville lancere.

2017 er året, hvor Apple kan fejre deres 10 års jubilæum, og man kan bestemt ikke anklage dem for at invitere til en kedelig fest. Apple fejrer blandt andet deres 10 år på markedet med den nye banebrydende og visionære smartphone: iPhone X!

Apple præsenterede den nye iPhone X, som deres største spring fremad siden deres første iPhone. Man må i den grad sige, at den nye iPhone X imponerer med banebrydende specifikationer og innovative features.

Apple har i den grad budt velkommen til fremtiden med deres nye iPhone X, og med releasedatoen sat til 27. oktober 2017 kl. 09:01 kan du endelig opleve dette vidunder af en smartphone.

Læs meget mere om iPhone X og alle dens nyskabende funktioner længere nede på siden.

iPhone X fra Apple er spækket med nyskabende specifikationer

iPhone X giver dig først og fremmest en skærm du aldrig har set fra Apple før: Et 5,8 tommer OLED-display, der fylder hele forsiden af telefonen. Du får også et 12 megapixels dual-kamera med mulighed for at optage video i 4K-kvalitet samt et 7 megapixels frontkamera.

Vi stopper ikke her. Du får også Apples nye A11 Bionic chip, og det nye iOS 11, der baner vej for Augmented Reality. Telefonen kommer med et llithiumionbatteri med mulighed for trådløs opladning.

Sidst, men ikke mindst, har Apple på ægte hi-tech-facon udviklet en helt ny måde at holde din nye smartphone sikker på med Face ID.

Du kan vælge iPhone X i de klassiske Apple-farver - sølv og space grey. Og du kan også vælge, om du vil have 64 GB eller 256 GB intern hukommelse.

iPhone X er en lille smartphone på kun 143,6 x 70,9 x 7,7 millimeter - og vejer 174 gram.

Alt dette får du i et elegant design af glas. Og med IP67-klassificering er mobilen endda også sikret mod både vand og støv.

Mobilen bruger Nano-sim.

Længere nede kan du læse meget mere dybdegående om alle de specifikationer og features, du får adgang til med den nye iPhone X.

Apple har lanceret mange telefoner i årenes løb. iPhone X var starten på en helt ny generation af iPhones med nye specifikationer og et nyt design.

I 2018 forøgede Apple X-familien med tre nye modeller - iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

Det nye edge-to-edge display: "It is all screen"

Det hele er skærm på den nye iPhone X. Samsung har kørt med deres infinity-display i et stykke tid, og nu er Apple også hoppet på bølgen med deres helt egen edge-to-edge-udgave. På denne nye smartphone får du en skærm, der virkelig bryder med kanterne.

Et knivskarpt skærmbillede med OLED-display

Med 5,8 tommer OLED Super Retina HD-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels får du et skærmbillede af højeste kvalitet med stærke og præcise farver, perfekt lysstyrke og et kontrastforhold på 1.000.000:1.

Med True Tone får du flotte farver og et knivskarpt skærmbillede i alle lysforhold og vinkler. Skærmen har også 3D Touch og tap-to-wake.

Apple byder velkommen til Face ID og siger farvel til hjem-knappen

Teknologien sætter ingen grænser, og Apple har indført Face ID.

De intelligente sensorer i TrueDepth-kameraet på forsiden af iPhone X bruger avanceret teknologi og analyserer 30.000 af dine unikke ansigtstræk. Så du skal bare kigge på skærmen, og på sekunder låser iPhone X op.

Ifølge Apple er Face ID endnu mere sikkert en fingeraftrykslæseren. Med Face ID behøver du hverken bekymre dig om hat, hue eller skæg – den kloge sensor skal nok genkende dig, selvom dit ansigt forandre sig lidt. Face ID tilpasser sig nemlig hele tiden ansigtets forandringer.

Apple er gået helt væk fra hjem-knappen, og nu kan du tilgå telefonen men den intuitive swipe-navigation. Hvis du vil til menuen skal du blot swipe fingeren fra bunden af skærmen til midten. Vil du skifte mellem applikationer? På iPhone X kan du swipe frem og tilbage mellem apps i bunden af skærmen.

Dual-kamera med nye features på iPhone X

iPhone X’s nye 12 megapixel dual-kamera er bygget med intelligente kamera-specs.

Begge kameraer på bagsiden af telefonen er udstyret med optisk billede-stabilisering og billed-signalprocessor. Det betyder, at du får knivskarpe fotos - også selvom dit motiv er i bevægelse eller du tager billeder under lave lysforhold.

Tag professionelle portrætbilleder med Portrait Lightning

Som noget helt nyt kommer denne smartphone med Portrait Lightning. Med denne smarte feature kan du tage de flotteste og mest professionelle portrætfotos. Med Portrait Lightning får du detaljerige og knivskarpe portrætter med ansigtet i fokus og en perfekt balance mellem forgrund og baggrund.

Fang motivet langt væk fra med 10 x digitalt zoom

Dual-kameraet kan fange fotos af dit motiv i skarp kvalitet - også selvom du tager billeder på lang afstand.

Video i 4K-kvalitet på iPhone X

Kameraet optager videoer med 60 billeder pr. sekund - så her får du videoer i knivskarp 4K-kvalitet.

7 megapixels frontkamera giver flotte billeder af dig og dine venner

På forsiden af telefonen får du et 7 megapixels frontkamera spækket med specifikationer, der gør dine selfies til noget helt ekstraordinært. Frontkameraet kommer ligesom bagkameraet med portrætfunktion og portrætlys.

Skab sjove Animojis med med det avancerede TrueDepth-kamera

Det intelligente TrueDepth-kamera sætter også virkelig gang i smilebåndende med den splinternye feature: Animoji. Kameraet avancerede sensorer analyserer dine muskler i ansigtet med mere end 50 forskellige bevægelser. På denne måde kan de gengives i nogle af de velkendte emojis du kender fra Apple-universet.

Nu kan du altså forklæde dig i et utal af masker og dele sjove animationer til dine venner og familie. Du kan forklæde dig som en ræv, en panda, en enhjørning eller den velkendte "Smiling Poop"-emoji – dig og dine venner skal nok få trukket på smilebåndene med denne finurlige feature.

Apple introducerer den nye A11 Bionic chip

Apple har offentliggjort den nye A11 Bionic chip, der er med til at gøre telefonen både hurtigere og mere energieffektiv. Faktisk er den nye A11 Bionic chip 70% hurtigere med en ydeevne, der er 25% forbedret fra den tidligere A10-processor.

A11 Bionic Chip er motoren bag iPhone X’s visionære og innovative specifikationer. Faktisk er den nye A11 Bionic chip 70% hurtigere med en ydeevne, der er 25% forbedret fra den tidligere A10-processor.

iPhone X: Stærkt batteri og trådløs opladning

Apples llithiumionbatteri holder din smartphone i gang hele dagen. Til trods for et hav af intelligente og visionære features holder batteriet sig i topform.

Faktisk holder batteriet op til 2 timer længere end på iPhone 7 og du får her op til 21 timers taletid, op til 12 timers online surfing eller 13 timers videoafspilning. Og med hurtig opladning tager det kun ca. 30 minutter at oplade telefonens batteri til 50%.

Nem og hurtig trådløs opladning

Som noget helt nyt kan du nu oplade din iPhone X via trådløs opladning. Med en Qi-oplader dock som tilbehør til din iPhone X er det slut med at fumle med kabler og strømstik. Du sætter lægger bare iPhone X på oplader-docken og lader den klare resten.

Et elegant og vandtæt design i glas

Husker du Apples elegante glasdesign fra iPhone 4? Glas er tilbage på menuen hos Apple, da dette blandt andet baner vej for trådløs opladning. Du får altså en sofistikeret telefon i glas med et bånd af stål, der binder det hele sammen.

iPhone X er IP67-klassificeret og holder både støv og vand ude. Telefonen kommer med fedt- og fingeraftryksafvisende belægning – på den måde forbliver din smartphone ren med en blank overflade i længere tid.

Stort lager på 64GB / 256GB og flotte farver

iPhone X kommer i farverne space grey og sølv, og plads er der nok af! iPhone X kommer med enten med 64GB eller hele 256GB. Valget er dit!

iOS 11 og Augmented Reality: Apple byder velkommen til fremtiden

Det seneste operativsystem iOS 11 fra Apple bryder rammerne mellem dit digitale og dit virkelige liv, så dit liv bliver ekstra hi-tech. Med iOS 11 får du rig mulighed for at opleve den fantastiske virkelige verden krydret med det bedste fra den virtuelle med Augmented Reality.

A11 Bionic chip, iOS 11 og kameraet arbejder sammen og skaber en verden af muligheder inden for Augmented Reality. Augmented Reality gør det blandt andet muligt for dig at spille spil i det miljø du befinder dig i samtidig med at animerede figurer hopper rundt omkring dig.

Har du et nyt møbel i tankerne? Augmented Reality-applikationer giver dig mulighed for at se, hvordan den lænestol du har udset dig vil se ud i dit hjem – alt sammen på telefonens skærm.

En ny funktion på iOS 11 gør det også muligt for dig at personliggøre din iPhone mere end før. Her kan du tilpasse kontrolcenteret med genveje til de applikationer du bruger mest.

iPhone X vs iPhone 8 Plus

Skal du vælge iPhone X eller 8 Plus? Læs her om forskellene mellem de to smartphones fra Apple.

Edge-to-edge skærm med Face ID eller fysisk hjem knap?

Mens iPhone 8 har den klassiske hjem-knap, som du kender fra tidligere modeller fra Apple. På iPhone X får du en skærm, der dækker hele telefonens front uden en fysisk hjem knap og med Face ID, så du låser mobilen op blot ved at kigge på den.

Hvilken model er størst?

Mens iPhone X måler 143,6mm x 70,9mm x 7,7mm og vejer 174 gram, er iPhone 8 Plus lidt større og måler 158,4 x 78,1 x 7,5 mm. og vejer 202 gram.

Animoji på iPhone X

På iPhone X får du den nye feature fra Apple: Animoji. Animoji sætter animerede filtrer på dit ansigt, så det ligner du har en maske på. Vælg mellem de mest ikoniske emojis fra Apple og sæt dem på dit ansigt.

iPhone X vs Samsung S9+

Skal du vælge iPhone X eller Samsung S9+? Læs her om nogle af de forskelle, der er mellem de to flagskibe.

iOS 11 vs Android

Den største forskel på iPhone X og Samsung Galaxy S9+ er styresystemet på de to smartphones. På iPhone X får du iOS fra Apple, mens du på Samsung Galaxy S9+ får Android fra Google. Kan du bedst lide Android fra Google eller er du mere til iOS fra Apple?

Lager

Du kan vælge iPhone X med et lager på enten 64GB eller 256GB. På Samsung Galaxy S9 får du et lager på 64GB, 128GB eller 256GB. På Samsung Galaxy S9 kan du opgradere dit lager til 400GB med et microSD-kort.

Farver og størrelse

Med sine mål på 143,6 x 70,9 x 7,7 mm er iPhone X lidt mindre end Samsung Galaxy S9+ med sine mål på 147,7 x 68,7 x 8,5 mm.

iPhone X kommer i den velkendte og stilfulde farvepalet fra Apple - vælg iPhone X i space grey og sølv. På Samsung Galaxy S9 får du også et elegant udvalg af farver - her kan du vælge mellem Midnight Black, Coral Blue og Lilac Purple.

Pris

Prisen på Samsung Galaxy S9 er lavere end iPhone X.

Køb iPhone X med abonnement fra YouSee til en god pris og få fri fragt

Køb iPhone X nemt og hurtigt hos YouSee med fri fragt sammen med et billigt abonnement fra YouSee.

Med et abonnement fra YouSee får du en masse unikke fordele som bl.a. Danmarks bedste 4G-netvæk, så du kan surfe online med lynhurtig hastighed i hele landet.

Du får også roaming i 36 EU lande, Wi-Fi Opkald og fri adgang til over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik.

Køber du iPhone X hos YouSee med abonnement får du også du også mulighed for at splitte regningen ud over 12 eller 24 måneder, og så får du tilmed adgang til Danmarks bedste 4G-netværk.

Se vores store udvalg af iPhones til gode priser

Hos os kan du vælge mellem en række af tidens mest populære iPhones. Uanset om du er på udkig efter de seneste modeller fra Apple eller en af de klassiske kendinge, kan du altid finde, hvad du leder efter i vores webshop.

Hos YouSee kan du selvfølgelig også købe iPhone 8 til rigtig gode priser med fri fragt og og alle de unikke fordele der kendetegner YouSee’s abonnementer.

Foruden modeller fra X-serien og 8-serien kan du fx købe iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 6s.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: