Apple iPhone X

Apple iPhone X

Alt om pakkerne
iPhone X i glasdesign med intelligente features og en skærm, der bryder rammerne.
Tirsdag d. 12 september 2017 præsenterede Apple deres nye produkter ved det officielle keynote speech i Steve Jobs Theater i Apple Park.

Apple gik som normalt stille med dørene før deres store offentliggørelse i Californien, og på Facebook, Twitter og Google kunne man læse en strøm af rygter og spekulationer, om de nye produkter, som Apple ville lancere.

2017 er året, hvor Apple kan fejre deres 10 års jubilæum, og man kan bestemt ikke anklage dem for at invitere til en kedelig fest. Apple fejrer blandt andet deres 10 år på markedet med den nye banebrydende og visionære smartphone: iPhone X!

Apple præsenterede den nye iPhone X, som deres største spring fremad siden deres første iPhone. Man må i den grad sige, at den nye iPhone X imponerer med banebrydende specifikationer og innovative features.

Apple har i den grad budt velkommen til fremtiden med deres nye X-model, og med releasedatoen sat til 27. oktober 2017 kl. 09:01 kan du endelig opleve dette vidunder af en smartphone. Her på siden kan du læse meget mere om iPhone X og alle dens nyskabende funktioner.

iPhone X er spækket med nyskabende specifikationer

iPhone X giver dig først og fremmest en skærm du aldrig har set fra Apple før: Et 5,8” OLED-display, der fylder hele forsiden af telefonen. Du får også et 12 megapixels dual-kamera med mulighed for at optage video i 4K-kvalitet samt et 7 megapixles frontkamera.

Vi stopper ikke her. Du får også Apples nye A11-processor, og det nye iOS 11, der baner vej for Augmented Reality. Telefonen kommer med et llitiumionbatteri med mulighed for trådløs opladning.

Sidst men ikke mindst for har Apple på ægte hi-tech facon udviklet en helt ny måde at holde din nye smartphone sikker på med FaceID.
Alt dette får du i et elegant design af glas. Mobilen tåler støv og vand med IP67-klassificering. Du kan vælge mellem 64 GB eller 256 GB, og så kommer iPhone X i farverne space grey og sølv. Mobilen måler X-modellen 143,6mm x 70,9mm x 7,7mm og vejer 174 gram, og så bruger den Nano-sim.

Længere nede kan du læse meget mere dybdegående om alle de specifikationer og features, du får adgang til med den nye iPhone X.

Det nye edge-to-edge display: ”It is all screen”

Det hele er skærm på den nye iPhone X. Samsung har kørt med deres infinity-display i et stykke tid, og nu er Apple også hoppet på bølgen med deres helt egen edge-to-edge-udgave. På denne nye smartphone får du en skærm, der virkelig bryder med kanterne.

Et knivskarpt skærmbillede med OLED-display

Med 5,8” OLED Super Retina HD-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels får du et skærmbillede af højeste kvalitet med stærke og præcise farver, perfekt lysstyrke og et kontrastforhold på 1.000.000:1.

Med True Tone får du flotte farver og et knivskarpt skærmbillede i alle lysforhold og vinkler. Skærmen har også 3D Touch og tap-to-wake.

Apple byder velkommen til FaceID og siger farvel til hjem-knappen

Teknologien sætter ingen grænser, og Apple har indført FaceID. Med FaceID låser du din iPhone X op ved blot at kigge på skærmen. Det avancerede TrueDepth-kamera registrerer og analyserer 30.000 punkter i dit ansigt med intelligente sensorer.

Ifølge Apple er FaceID endnu mere sikkert en fingeraftrykslæseren, og du behøver ikke bekymre dig om hverken hat, hue eller skæg – den kloge sensor skal nok genkende dig, selvom dit ansigt forandre sig lidt. FaceID tilpasser sig nemlig hele tiden ansigtets forandringer.

Apple er gået helt væk fra hjem-knappen, og nu kan du tilgå telefonen men den intuitive swipe-navigation. Hvis du vil til menuen skal du blot swipe fingeren fra bunden af skærmen til midten. Vil du skifte mellem applikationer? På iPhone X kan du swipe frem og tilbage mellem apps i bunden af skærmen.

Dual-kamera med nye features

iPhone X’s nye dual-kamera kommer med 12 megapixels med vidvinkel, optisk zoom og op til hele 10 x digitalt zoom – på den måde kan du altså tage billeder på lang afstand og stadig få de små detaljer med.

Begge kameraer på bagsiden af telefonen er udstyret med optisk billedestabilisering, så du kan tage knivskarpe fotos selvom du befinder dig i dårlig belysning. Dual-kameraet er også udstyret med en billedsignalprocessor, så du kan få skarpe billeder af motiver i bevægelse.

Tag professionelle portrætbilleder med Portrait Lightning

Som noget helt nyt kommer denne smartphone med Portrait Lightning. Med denne smarte feature kan du tage de flotteste og mest professionelle portrætfotos. Med Portrait Lightning får du detaljerige og knivskarpe portrætter med ansigtet i fokus og en perfekt balance mellem forgrund og baggrund.

Video i 4K-kvalitet og 7 megapixels kamera på forsiden

Du får også rig mulighed for at optage videoer i 4K-kvalitet – på den måde får du videooptagelser med helt op til 60 billeder i sekundet.

På forsiden af telefonen får du et 7 megapixles frontkamera spækket med specifikationer, der gør dine selfies til noget helt ekstraordinært. Frontkameraet kommer ligesom bagkameraet med portrætfunktion og portrætlys.

Skab sjove Animojis med med det avancerede TrueDepth-kamera

Det intelligente TrueDepth-kamera sætter også virkelig gang i smilebåndende med den splinternye feature: Animoji. Kameraet avancerede sensorer analyserer dine muskler i ansigtet med mere end 50 forskellige bevægelser. På denne måde kan de gengives i nogle af de velkendte emojis du kender fra Apple-universet.

Nu kan du altså forklæde dig i et utal af masker og dele sjove animationer til dine venner og familie. Du kan forklæde dig som en ræv, en panda, en enhjørning eller den velkendte ”Smiling Poop”-emoji – dig og dine venner skal nok få trukket på smilebåndene med denne finurlige feature.

Apple introducerer den nye A11 Bionic chip

Apple har offentliggjort den nye A11 Bionic chip, der er med til at gøre telefonen både hurtigere og mere energieffektiv. Faktisk er den nye A11-processor 70% hurtigere med en ydeevne, der er 25% forbedret fra den tidligere A10-processor.

Den nye A11-processor er blandt andet drivkraften bag telefonens mange nyskabende og visionære specifikationer, og selvom processoren er blevet en del mere intelligent siden A10-modellen går det ikke ud over batteriet. Tværtimod.

iPhone X: Stærkt batteri og trådløs opladning

Apples llitiumionbatteri holder din smartphone i gang hele dagen. Til trods for et hav af intelligente og visionære features holder batteriet sig i topform.

Faktisk holder batteriet op til 2 timer længere end på iPhone 7 og du får her op til 21 timers taletid, op til 12 timers online surfing eller 13 timers videoafspilning. Og med hurtig opladning tager det kun ca. 30 minutter at oplade telefonens batteri til 50%.

Som noget helt nyt kan du nu oplade din iPhone X via trådløs opladning. Med en Qi-oplader dock er det slut med at fumle med kabler og strømstik. Du sætter lægger bare iPhone X på oplader-docken og lader den klare resten.

Et elegant og vandtæt design i glas med elegante farver

Husker du Apples elegante glasdesign fra iPhone 4? Glas er tilbage på menuen hos Apple, da dette blandt andet baner vej for trådløs opladning. Du får altså en sofistikeret telefon i glas med et bånd af stål, der binder det hele sammen.

iPhone X er IP67-klassificeret og holder både støv og vand ude. Telefonen kommer med fedt- og fingeraftryksafvisende belægning – på den måde forbliver din smartphone ren med en blank overflade i længere tid.

Du kan vælge iPhone X i space grey og sølv

iOS 11 og Augmented Reality: Apple byder velkommen til fremtiden

Det seneste operativsystem iOS 11 fra Apple bryder rammerne mellem dit digitale og dit virkelige liv, så dit liv bliver ekstra hi-tech. Med iOS 11 får du rig mulighed for at opleve den fantastiske virkelige verden krydret med det bedste fra den virtuelle med Augmented Reality.

A11-chippen, iOS 11 og kameraet arbejder sammen og skaber en verden af muligheder inden for Augmented Reaity. Augmented Reality gør det blandt andet muligt for dig at spille spil i det miljø du befinder dig i samtidig med at animerede figurer hopper rundt omkring dig. Har du et nyt møbel i tankerne? Augmented Reality-applikationer giver dig mulighed for at se, hvordan den lænestol du har udset dig vil se ud i dit hjem – alt sammen på telefonens skærm.

En ny funktion på iOS 11 gør det også muligt for dig at personliggøre din iPhone mere end før. Her kan du tilpasse kontrolcenteret med genveje til de applikationer du bruger mest.

Køb iPhone X nemt og hurtigt – og til en god pris

Du kan købe iPhone X nemt og hurtigt hos YouSee med fri fragt. Med et abonnement får du også mulighed for at splitte regningen ud over 12 eller 24 måneder, og så får du tilmed adgang til Danmarks bedste 4G-netværk.

Hos YouSee kan du selvfølgelig også købe iPhone 8 og iPhone 8 Plus til rigtig gode priser med fri levering og et abonnement med et hav af fordele som f.eks. fri adgang til YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, Wi-Fi Opkald, roaming i 36 EU lande og meget mere.
Specifikationer
  • 5,8” all-screen OLED Multi-Touch-skærm
  • 3D Touch
  • IP67-klassificeret
  • A11 Bionic-chip med 64-bit-arkitektur
  • 12 MP kameraer med vidvinkel- og teleobjektiv
  • 4K-videooptagelse
  • 7 MP frontkamera
  • Ansigtsgenkendelse via TrueDepth-kamera
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor mange data kan du bruge mit dit abonnement
Dit abonnement 3 GB 5 GB 15 GB 40 GB
Data i 36 lande i Europa 3 GB 5 GB 10 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: