Emporia Classic Grå

  • Mobilrabat: 100 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

EmporiaClassic Grå

Mobilrabat: 100 kr.
699 kr.

Emporia Classic: En simpel mobiltelefon i et klassisk og robust design

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 55 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Emporia Classic er en robust telefon i et klassisk design - både indeni og udenpå. Telefonen er skabt til at være brugervenlig og nem at navigere rundt i. Med denne mobiltelefon får du altså en smartphone uden for mange specifikationer og avancerede funktioner.

Dette er den perfekte telefon til dig, der ønsker en telefon uden for meget lir. Telefonen er perfekt til seniorer, til sommerhuset, til festival eller til båden. Selvom telefonens interface ikke vrimler med applikationer og specifikationer, får du stadig en række nyttige funktioner, og du kan helt selv tilegne telefonens indstillinger efter dine behov.

Med telefonen får du selvfølgelig også en manual, så du nemt og sikkert kan komme i gang med din nye mobil.

Sådan køber du Emporia Classic til en god pris med hurtig levering

Hos YouSee kan du nemt købe Emporia Classic til en skarp pris og få hurtig levering. Er du ny kunde hos YouSee sørger vi for, at dit nuværende telefonnummer bliver flyttet fra dit gamle selskab, og så sender vi selvfølgelig et splinternyt simkort til din nye mobiltelefon.

Er du interesseret i andre Emporia-telefoner? I vores webshop har vi et kæmpe udvalg Emporia-mobiler til lave priser. Fx kan du købe Emporia Prime og Emporia Select, som begge er brugervenlige telefoner med store trykknapper.

Er du på udkig efter en brugervenlig og simpel smartphone? Emporia Smart 2 er en simpel og nem smartphone med touch-skærm og med kamera både på bagsiden og forsiden af mobilen.

Det får du med Emporia Classic

Med denne mobil får du en robust telefon med store trykknapper, der lyser op i mørke. Du får også en 2” skærm med store og letlæselige bogstaver. Du kan tilmed indstille tekststørrelsen så du helt selv bestemmer om du ønsker mindre eller større tekst.

Telefonen kommer med et 1100 mAh batteri, der kan holde i op til 350 timer i standby-mode. Du får også et kamera, adgang til bluetooth samt en indbygget radio med antenne. Du kan også vælge at sætte et microSD-kort i telefonen og få op til 8GB lagerplads.

Dette er pakket ind i et robust design med IP54 nanobelægning. Telefonen passer lige i baglommen og vejer 99g og måler 12,6mm lang og 58mm bred. Til denne mobil skal du bruge mini-sim.

På siden af mobiltelefonen finder du tre sideknapper, der giver let og hurtig adgang til mobilens menu, kamera og en LED-lommelygte. Sidst men ikke mindst får du mulighed for at slå en nødopkaldsfunktion til på din telefon. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvilke fordele du får med Emporia Classic.

Du får en række brugbare og simple funktioner du selv kan justere

Denne mobiltelefon giver dig en række funktioner, der både er brugbare og simple. Du får blandt andet en telefon med plads til 500 kontakter, 450 sms-beskeder, vibration ved opkald og alarm, radio, bluetooth, indbygget LED-lommelygte og lommeregner.

Du får også rig mulighed for selv at justere indstillinger, så de passer til din hverdag. Du kan f.eks. selv bestemme, hvor stor mobilens tekststørrelse skal være, hvor høj du vil have ringetonen, og så kan du vælge at slå telefonens nødopkaldsfunktion til.

En mobil med nødopkaldsfunktion

Emporia Classic tilbyder en valgfri nødopkaldsfunktion. Når nødopkaldsfunktionen er slået til kan du angive op til fem kontakter, som telefonen automatisk vil ringe op til en efter en, hvis du trykker på den knap, der udløser nødopkald. Du kan også vælge, at mobiltelefonen skal sende sms-beskeder til de fem kontakter.

Tag billeder og send MMS-beskeder

Med Emporia Classic får du et 2 megapixels kamera, og du kan selvfølgelig sende billeder i MMS-beskeder til venner og familie. En af telefonens smarte sideknapper åbner direkte op for mobilens kamera, så du nemt og hurtigt kan tage billeder på farten.

Emporia Classic: En handy mobiltelefon

Med denne mobiltelefon fra Emporia får du mulighed for at have din telefon på hands-free mode, hvilket vil sige, at du kan foretage opkald uden at have telefonen i hånden via et headset. På denne måde kan du tale i mobiltelefon mens du laver andre ting som f.eks. at handle ind.

Er Emporia Classic din nye mobiltelefon?

Dette er telefonen for dig der ønsker en simpel og robust telefon, du kan have med i dig i baglommen. Denne mobiltelefon egner sig fortrinligt som seniormobil, og så er det også en perfekt telefon til sommerhuset, til båden eller til at have med på festival.

Mobiltelefonen er simpel og brugervenlig. Du kommer ikke til at skulle navigere rundt på en touch-skærm, og så skal du heller ikke forholde dig til en masse applikationer. Telefonen er perfekt til dig, der ønsker at ringe, sende sms- og MMS-beskeder og tage et par billeder i ny og næ.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: