Emporia Smart

Emporia Smart

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB gælder t.o.m. 27. august 2017.

Emporia SMART

Hos Emporia forsøger man at gøre kommunikation let for alle - unge som gamle. Det betyder dog ikke, at man hos Emporia ikke kigger mod den seneste udvikling og teknologi. Den nye Emporia SMART er en førsteklasses smartphone med helt nye og optimerede touchscreen-funktioner, der dog ikke er ensbetydende med, at man skal give afkald på den helt unikke brugervenlighed som Emporia-mobiltelefoner er så kendt for. Emporia SMART er perfekt designet til ældre brugere, der sætter pris på enkelthed og overskuelighed og ikke vil gå på kompromis med brugeroplevelsen. Det gør man ikke med en Emporia SMART selvom det er en intelligent smartphone.


Emporia SMART er en brugervenlig smartphone med tastecover

Emporia SMART er ikke som andre Emporia-mobiltelefoner. Det ser man allerede ved første blik. Emporia SMART er nemlig designet, så man får det bedste fra de klassiske mobiler og de intelligente smartphones. Emporia SMART er udstyret med et tastecover, der kan lægges over skærmen, så du kan ringe op ved at bruge tasterne, blade gennem telefonbogen med piletasterne og læse og skrive sms’er. Tastecoveret kan tages helt af, når man fjerner batteridækslet. Det er også en mulighed at få Emporia SMART med et batteridæksel uden tastecover. Emporia SMART’s touchscreen kan bruges ved at klappe tastecoveret tilbage. Så kan du skifte mellem startskærmen, din personlige skærm og app-skærmen. Du kan naturligvis også trykke direkte på symbolerne på touchscreenen, blade gennem telefonbogen, skrive sms’er og indtaste telefonnumre.


Emporia SMART byder på innovativ funktionalitet

Emporia SMART byder på gennemtænkte funktioner, der blandt andet omfatter højtalere, der er tilpassede høreapparater, en lille blinkende lampe, der viser når telefonen ringer, eksterne knapper på siden af mobiltelefonen til at få adgang til grundlæggende funktioner samt en enkel, intuitiv menunavigation. Et andet genialt pletskud er en pop-up hjælp, der automatisk kommer frem på displayet, hvis man er gået i stå på et bestemt menupunkt. Emporia SMART går så ud fra, at der er brug for hjælp.


Emporia SMART har udstyret i orden

Emporia SMART bliver leveret med en brugervenlig Stylus-Pen, der gør det lettere at taste på skærmen. Den kan sættes direkte på siden på Emporia SMART med en lille strop, så Stylus-Pen’en ikke bliver væk.
Med Emporia SMART følger også en ladestation, hvor din smartphone kan have sin faste plads som telefoner havde i gamle dage. Emporia SMART er på den måde altid opladt, og ladestationen fungerer desuden som en passiv forstærker, når man bruger sin smartphone med headset.
Emporia SMART er bygget med brugersystemet Android 4.4.2, og Emporia har til Emporia SMART udviklet en betjeningsflade, der med sine store symboler og nemme navigation er særlig brugervenlig af en smartphone at være. Nogle ekstra brugbare og vigtige apps er allerede installeret på forhånd, men de kan erstattes og udvides alt efter, hvad dine behov og ønsker er.
Emporia-nødopkaldsfunktionen sikrer, at man med en smartphone fra Emporia altid får en følelse af sikkerhed og garanterer, at der ved at trykke på en knap automatisk bliver ringet op til fem numre.
Takket være Bluetooth kan Emporia SMART forbindes med andre apparater uden kabler, hvilket for eksempel er en stor fordel, når man skal snakke i telefon, mens man kører bil.


Emporia SMART sætter brugervenlighed først

Det er ikke uden grund, at Emporia i mange år har været blandt verdens bedst sælgende mobiltelefoner for ældre brugere. Hver gang Emporia sætter en ny mobiltelefon på markedet, overgår de sig selv i forhold til smart design og imponerende funktionalitet. Du skal derfor vælge en Emporia SMART, hvis du vil have den mest moderne, innovative og brugerorienterede mobiltelefon til ældre på markedet. Du får med Emporia SMART samtidig en stærk og holdbar mobil, der holder i mange år. Hos YouSee finder du Emporia SMART til en lav og konkurrencedygtig pris. Find din nye Emporia SMART i YouSee’s webshop og bestil nemt og hurtigt din nye mobil online.Specifikationer
  • 4,5” skærm
  • 940 x 560 pixels skærmopløsning
  • 4 GB indbygget hukommelse
  • Android styresystem
  • 2600 mAh batteri
  • 8 megapixel (primær)kamera, og 1 megapixel frontkamera
  • Dual Core 1.2 GHz processor
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: