HTC One A9

HTC One A9

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. marts 2017.

HTC One A9 er en hårdfør smartphone med et væld af lækre funktioner

HTC One A9 er en elegant og hårdfør smartphone, der byder på timevis af sjov og underholdning. HTC One A9 er ligesom sine forgængere støbt i et enkelt stykke metal, hvilket gør HTC One-serien så populær. Den helstøbte HTC One A9 er nemlig således langt mere modstandsdygtig overfor fremmedlegemer som støv og snavs, da telefonen ikke har en masse sprækker og samlinger hvor utøjet kan sætte sig.
Og ligeså stærk HTC One A9 er udenpå, ligeså meget guf er der at hente indeni. Med en stærk 1,5 GHz Quad-core processor på 3GB ram og den nyeste version af styresystemet Android, er HTC One A9 skabt til at blive brugt, og har en lang række muligheder for personlig tilpasning, der gør HTC One A9 til en meget individuel og inspirerende smartphone.


Med HTC One A9 får du en skærm i topklasse

Skærmen på HTC One A9 er energivenlig én af slagsen, men det er ikke nogen skidt nyhed. Tværtimod. Kant til kant princippet, der er benyttet på HTC One A9 giver dig nemlig hele 40 % mere lys end en traditionel LCD-skærm, hvilket sikrer, at du altid har et utrolig skarpt og meget, meget klart billede på HTC One A9 – selv i direkte sollys hvor de fleste andre smartphone-skærme kommer til kort. At HTC One A9 skærmen er energivenlig er ikke kun godt for miljøet, men også for dig som HTC-ejer, da skærmen bruger mindre strøm end du er vant til og telefonen derfor ikke har behov for opladninger lige så hyppigt som så mange andre smartphones i samme klasse.


HTC One A9 giver dig en enestående lydoplevelse

Når vi taler om lyd, har smartphones aldrig rigtig imponeret – men dét gør HTC One A9 i høj grad. HTC One A9 sikrer dig den bedste og allermest krystalklare lyd på markedet takket være Dolby Audio og en helt ny og stærkt forbedret forstærker. Lydkvalitet gøres op i ”bit” og vi arbejder i smartphone-regi typisk med 8- eller nogle gange 16 bit. Det er slut nu, for HTC One A9 kan som den første smartphone tilbyde dig 24 bit, hvilket er kræs selv for Hi-Fi nørder. HTC One A9 har en indbygget DAC converter, der transformerer 16 bit til 24 bit og giver dig et langt mere levende, stemningsfyldt og detaljerigt lydbillede. Med andre ord giver HTC One A9 dig markedets absolut allerbedste lydoplevelse.


HTC One A9 kommer med 16 GB indbygget hukommelse, og i en flot grå farve.

Specifikationer
  • 5” Full HD AMOLED-skærm
  • 13 megapixel kamera med autofokus
  • Qualcomm Snapdragon 617 Octa Core-processor
  • Fingeraftryksensor
  • Android styresystem (Nougat)
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: