Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite

Alt om pakkerne
Den prisvenlige lillebror til Mate 10 Pro

Imponerende dual kameraer og en stærk processor

Huawei har lanceret nye modeller i Mate-serien. En af de nye modeller hedder Huawei Mate 10 Lite og kommer som Huawei 10 Pro’s prisvenlige lillebror.

Selvom denne telefon er den prisvenlige udgave af Huaweis nye enheder, bliver du ikke snydt for imponerende design med en perlerække af de bedste specifikationer og features.

Dato for release på Huawei Mate 10 Lite er d. 30. oktober 2017 og kommer altså som en mere prisvenlig version af sin kommende storebror Mate 10 Pro.

Huawei er kendt for sine populære Lite-enheder, som ofte viser sig at være populære telefoner, som bliver rost i anmeldelserne af markedets teknologi-eksperter. Huawei Mate 10 Lite er ingen undtagelse, og vi har altså her at gøre med en prisvenlig Android-smartphone med en række af de bedste specifikationer som dual kamera, 5,9” Full HD-skærm i et design af aluminium.

Specs - det får du:

Med den nye Lite-enhed fra Huawei får du et 5,9” Full HD-display på 2160x1080 pixels ved 407 ppi, et 16+2MP dual kamera på bagsiden og et 13+2MP dual kamera på bagsiden.

Du får også Android 7.0, en Huawei 659 Kirin processor med 64 GB hukommelse og 4GB RAM. Telefonen understøtter dual sim eller single sim.

Ligesom sin storebror kommer Lite-enheden med fingeraftrykslæser på bagsiden af mobilen og så er det et 3340 mAh-batteri der sikrer dig strøm hele dagen.

Telefonen kommer i et design af aluminium og måler 156,2 x 78,2 x 7,5 mm og vejer 164 gr. Du kan vælge mellem farverne sort, guld og blå.

Længere nede i teksten kan du læse meget mere om alle Huawei Mate 10 Lite’s specifikationer og features.

Imponerende kamerateknologi til prisen

Den nye Lite-model kommer med to dual kameraer - både på bag- og på forsiden.

Dual kameraet på bagsiden kommer med 16+2MP, mens dual kameraet på forsiden giver dig 13+ 2MP.

Med Huawei Mate 10 Lite får du to dual kameraer spækket med teknologiske specifikationer og features, så du kan tage de bedste billeder og vælge mellem en lang række teknologiske indstillinger.

Huawei’s Bokeh-indstilling til portrætbilleder er blot en blandt mange af de specifikationer du får med Huawei Mate 10 Lite’s dual kameraer. Ligesom en række de nyeste iPhone-modeller fra Apple kan du tage flotte portrætter med perfekt fokus på det motiv du vælger og en sløret baggrund.

Med telefonens 3340 mAh-batteri lægger Huawei op til en god batterilevetid på den nye Lite-model med op til 20 timers levetid under opkald og 550 timers levetid på standby.

En Android-telefon med en 5,9” Full HD-skærm

Telefonen kommer med Android 7.0, som er perfekt til dig der ønsker et fleksibelt styresystem, hvor du helt selv bestemmer, hvordan du vil se dine apps og widgets på telefonens skærm.

Telefonens skærmen er en 5,9” Full HD-skærm med IPS-teknologi. Lite-enheden har et stort display, der fylder 83% af forsiden på telefonen.

Aluminiumsdesign med fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen

Huawei Mate 10 Lite kommer et et fuldt aluminiumsdesign. Telefonen måler 156,2 x 75,2 x 7,5 mm og vejer 164 gr. og kommer i farverne sort, guld og blå.

Ligesom sin storebror, Mate 10 Pro, kommer Lite-model med en fingeraftrykslæser på bagsiden af mobilen.

Sammenligning mellem Huawei Mate 10 Lite og Mate 10 Pro

Er du i tvivl om du skal vælge mellem den nye Pro- eller Lite-enhed? Her kan du sammenligne de to enheder, så du kan bestemme dig for, hvilken af de nye Huawei-telefoner du skal købe.

IPS vs OLED-teknologi

En af de største forskelle mellem Pro og Lite-modellerne er deres skærme. Mens du på Mate 10 Lite får en IPS-skærm får du på Mate 10 Pro-enheden en OLED-skærm, som er samme teknologi som vi ser på Apple nyeste iPhone X og Samsung’s Galaxy-modeller kører med.

Design og batteri

Sammenligner man de to modeller finder man også forskelle, når det kommer til design og batteri. Mens Mate 10 Pro kører med glasdesign, kommer Lite-modellen i aluminiumsdesign.

På Mate 10 Lite får du et 3340 mAh-batteri, mens Mate 10 Pro kører på et 4000 mAh-batteri.

Huawei Mate 10 Lite: Den prisvenlige lillebror

Mate 10 Lite er den prisvenlige version af Huawei’s nye enheder. Huawei er kendt for deres Lite-enheder, som altid hitter på markedet og får ros i anmeldelserne.

Køb Huawei Mate 10 Lite til en god pris og få fri fragt

Er Mate 10 Lite din kommende telefon? Hos YouSee kan du bestille telefonen til en god pris, og den leveret med fri fragt.

Køber du en telefon hos YouSee får du adgang til et billigt mobilabonnement med et hav af fordele som blandt andet adgang til Danmarks bedste 4G-netværk.
Specifikationer
  • 5,9" FullView 18:9 FHD+ skærm
  • 3340 mAh batteri
  • 13 + 2 megapixel dual frontkamera
  • 16 + 2 megapixel dual bagkamera
  • 8-core Kirin 659 chipsæt
  • Fingeraftrykslæser
  • Android 7.0
  • Dual sim
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: