Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Alt om pakkerne
Køb Huawei Mate 10 Pro hurtigt og nemt med fri fragt hos YouSee
D. 16. oktober 2017 lancerede Huawei deres nye hi-tech telefon: Huawei Mate 10 Pro. Den nye udgave byder blandt andet på Leica dual kamera, 6,0” OLED display, verdens første KIRIN Al processor samt Android O. Det hele kommer i et luksuriøst støv- og vandtæt design af glas. Her på siden kan du læse meget mere om den nye super-telefon fra Huawei.

Hos YouSee kan du købe telefonen nemt og hurtigt med fri fragt og få adgang til Danmarks bedste 4G-netværk med et telefonabonnement til en super god pris.

Er du også helt vild med Huaweis Mate-serie med smartphones spækket med nogle af mobil-markedets bedste specifikationer? Se også vores andre smartphones fra Mate-serien som Huawei Mate 20 Pro og Huawei Huawei Mate 20 Lite.

Huawei Mate 10 Pro specs - Det får du:

Den nye Huawei Mate 10 Pro er en imponerende ny hi-tech telefon. Du får verdens første KIRIN Al processor, 4000 mAh-batteri med Huawei SuperCharge, Leica dual kamera på 12 megapixels på bagsiden og på forsiden af telefonen. Den nye Huawei Mate 10 Pro kommer med Android O.

Skærmen på den nye Huawei-telefon er et 6,0” OLED-display med en opløsning på 2160 x 1080 pixels. Huawei Mate 10 Pro kommer med IP67-klassificering i et design af glas.

Telefonen har en fingeraftrykslæser på bagsiden af enheden og kommer i farverne grå, blå, og brun. Telefonen kommer med 128 GB indbygget hukommelse. Med dual sim kan du let skifte mellem arbejdsmobil og privattelefon på én og samme enhed. Dernæst måler telefonen 154,2 x 74,5 x 7,9mm og vejer 178 gr.

Vil du vide mere om de tekniske specifikationer og features? Læs med når vi fortæller dig meget mere om den nye Huawei Mate 10 Pro her på siden.

Tag fantastiske billeder og del din hverdag med det nye 12+20 megapixels Leica dual kamera

Huawei og Leica fortsætter deres samarbejde og har produceret telefonens kameraer med en masse nye og hi-tech specifikationer, så du virkelig kan fange hverdagens bedste øjeblikke med Huawei Mate 10 Pro.

På det nye Leica dual kamera får du 12 megapixels farvekamera, 20 megapixels sort/hvid sensor og optisk billedstabilisering. Dette dual kamera er perfekt til fange objekt- og landskabsmotiver med automatisk justering af farve, kontrast og lys.

Med telefonens 8 megapixels frontkamera kan du også tage flotte portrætfotos og selfies med professionel bokeh-effekt.

Sidst men ikke mindst kan du optage video i 4K-kvalitet med telefonens Leica dual kamera.

Få det bedste skærmoplevelse med Huawei Full View 6,0” OLED-display

Huawei Mate 10 Pro’s 6,0” skærm kører med OLED-teknologi, som bl.a. var en af de helt store wow-faktorer på dette års nye iPhone X fra Apple.

OLED-skærme har bedre lysstyring, der resulterer i skarpere og mere virkelighedstro farver end LCD-skærme. OLED-skærme tærer også mindre på batteriet end LCD-skærme. F.eks. får du på OLED-skærme en ren sort farve, som ikke er mulig på LCD-skærme. OLED-skærmes lysstyring og kontrastforhold (forholdet mellem sort og hvid) trumfer simpelthen når det kommer til mobilskærme.

Telefonens 6,0” Huawei Full View OLED-display kommer med HDR10-teknologi, der sikrer levende og lysende farver. Telefonens OLED-skærm er kun afgrænset af minimale kanter og flyder nærmest hele fronten af telefonen. Derfor virker denne skærm til endnu større.

Et stærkt batteri med lynhurtig opladning med Huawei SuperCharge

Med denne nye smartphone har Huawei lagt tryk på ordet smart med den nye Huawei SuperCharge-teknologi, der gør det muligt for dig at oplade mobilens 4000 mAh batteri på bare 20 minutter.

På ingen tid kan du altså få en hel dags strøm på denne enhed. En god nyhed til alle med en travl hverdag, hvor mobilen helst ikke skal bruge lang tid på at lade op.

Telefonens 4000 mAh-batteri er designet til at holde hele dagen. Med smart strømstyring lærer mobilen dine vaner og rutiner at kende, så batteriet på intelligent vis kan udnytte batteriets levetid til fulde.

En Android-telefon i et vandtæt design af glas

Med Huawei Mate 10 Pro får du glæde af det intelligente og brugervenlige Android O fra Google. Dette styresystem er perfekt til dig, der ønsker at personliggøre din enhed.

Med Android kan du helt selv bestemme, hvordan du vil se dine ikoner på telefonens skærm. Du kan også selv vælge hvilke applikationer og widgets du vil have se på startskærmen - på den måde har du altid de features du bruger mest lige ved hånden.

Det er ikke kun Apple, der kører producerer luksuriøse smartphones i design af glas. Huawei Mate 10 Pro kommer i et ikonisk design af glas med IP67-klassificering, der gør denne telefon støv- og vandtæt.

En kraftfuld ydeevne med verdens første KIRIN Al processor

I hjertet af denne nye telefon sidder Huawei’s helt egen KIRIN Al processor, der er født hurtig og forbliver hurtig.

Den nye KIRIN Al processor med imponerende 8-core CPU og 12-core GPU samt en nydesignet NPU giver dig en telefon der fungerer effektivt og reagerer lynhurtigt samtidig med at være utrolig strømbesparende.

En perfekt telefon til en online hverdag

Med Huawei Mate 10 Pro får du den bedste og hurtigste forbindelse. Dette er en perfekt telefon til dig der lever i en online hverdag. Huawei har lagt fokus på at udvikle en øget downloadhastighed på den nye telefon, så du kan dele de bedste øjeblikke fra hverdagen på online medier, se YouTube-videoer i toget eller google dig til informationer på farten.

Du får også ekstra klare opkald så du altid kan høre dine samtaler klart og tydeligt med langt lavere risiko for at opleve afbrudte telefonsamtaler på farten.

Huawei Mate 10 Pro vs Mate 10 Lite

Er du i tvivl om, hvilken af Huaweis nye telefoner du skal købe? Her kan du læse om de største forskelle mellem Pro- og Lite-modellen.

Skærmen: OLED vs IPS

På Huawei Mate 10 Pro får du en skærm med OLED-teknologi, som vi også ser på de nye Iphone og Samsung Galaxy-enheder. OLED-teknologien baner vej for bedre farver og kontrastforhold og tærer lidt mindre på batteriet.

Batteri med SuperCharge og design

Der også forskelle på de to enheder, når det kommer til batteri og design. Mens Huawei Mate 10 Pro kommer med en 4000 mAh-batteri med Huawei SuperCharge i et design af glas, kommer Mate 10 Lite med en 3340 mAh-batteri i et design af aluminium.

Pris

Der er også forskel på prisen mellem de to modeller. Mate 10 Lite-modellen har ikke et lige så stærk batteri med lynhurtig opladning eller OLED-display, men er altså den prisvenlige lillebror til Huawei Mate 10 Pro med to super gode dual kameraer.

Her finder du de bedste smartphones fra Huawei til gode priser

Huawei har også lanceret en række andre populære mobiltelefoner, som du kan finde i vores webshop. Og lige meget, hvilken model du vælger, er du sikker på at få en rigtig god pris, og så kan du vælge et af vores mobilabonnement med unikke fordele.

Hos os kan du vælge mellem et hav af de bedste Huawei-telefoner som fx Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei P20 Lite og Huawei P Smart.
Specifikationer
  • 6" FullView 18:9 OLED skærm
  • Octa-core Kirin 970 processor
  • Leica Dual 12 + 20 megapixel kamera
  • 4000 mAh batteri med SuperCharge
  • IP67-klassificeret (vand- og støvafvisende)
  • Android 8.0
  • Dual sim
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: