Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite

Alt om pakkerne
Køb Huawei Mate 20 Lite til en rigtig god pris
Køb Huawei Mate 20 Lite i dag til en rigtig god pris. Hos os får du fri fragt og et mobilabonnement fuld af unikke fordele med i prisen.

Huawei har haft stor succes med deres Mate-serie, som er spækket med banebrydende og store features, som virkelig imponerer markedets tech-eksperter. Se fx Huawei Huawei Mate 20 Pro og Huawei Mate 10 Pro.

Med vores mobilabonnementer får du et hav af unikke fordele - alt sammen til en rigtig god pris

Vores mobilabonnementer giver dig meget mere end tale, sms og GB. Du får Danmarks bedste 4G-netværk, så har du altid en god forbindelse, når du surfer på nettet på din mobil. Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge du kan bruge din pakke, når du rejser uden for Danmark. Og det stopper ikke her - med vores mobilabonnementer kan du lytte til over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik.

Lancering af Huawei Mate 20 Lite

Huawei lancerede på deres seneste smartphone i Mate-serien i august 2018 til dette års IFA-event. Til IFA-messen præsenterede markedets førende mobil-brands deres seneste nyheder i 2018, og du kan i den grad glæde dig til Huawei's seneste smartphone - her er nemlig lagt op til et rent gavebord, når det kommer til kamera, display og processor.

Release-dato på Huawei Mate 20 Lite i Danmark

Den officielle release-dato for Huawei Mate 20 Lite i Danmark er fredag den 21. sep 2018.

Pris på Huawei Mate 20 Lite

I vores webshop får du altid telefoner til rigtig gode priser. Prisen på Huawei Mate 20 Lite afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger. Ude i side-menuen kan du se din pris på Huawei Mate 20 Lite.

Huawei Mate 20 Lite får ros i test og anmeldelser

Huawei har med sine seneste telefoner i Mate og Pro-serien formået at slå anmeldere og tech-eksperter omkuld. Huawei skuffer bestemt ikke i 2018 og, selvom forventningerne er høje, har Huawei Mate 20 Lite fået kæmpe ros i markedets test og anmeldelser. I de mange anmeldelser får Huawei Mate 20 Lite især ros får imponerende de imponerende dual-kameraer, den store skærm og den kraftfulde octa-core Kirin 710-processor. Længere nede på siden her kan du læse meget mere og alle de features og specs, som Huawei Mate 20 Lite kommer med.

Specifikationer

 • 24 MP + 2 MP dual-kamera på forsiden
 • Octa-Core 710 Kirin-processor
 • Google Android 8.1 (Oreo)
 • Hurtig opladning
 • 64 GB intern hukommelse (op til 256 GB med mikroSD-kort)
 • 4 GB RAM
 • Ansigtsgenkendelse / fingeraftrykssensor
 • Farver: Sort, blå, guld
 • Mål: 158,3 x 75,3 x 7,6 mm
 • Vægt: 172 g
 • Dual-SIM (Nano)

20 MP + 2 MP dual-kamera

Bag på telefonen får du et 20 MP + 2 MP dual-kamera med et hav af features, der giver dig billeder i top-kvalitet. Huawei får altid kæmpe ros i test og anmeldelser for deres enestående kamera-teknologi. Dual-kameraet på Mate 20 Lite er ingen undtagelser og du får du billeder med en pixel-opløsning på op til 5120 x 3840 pixels og video med en pixel-opløsning på op til 1920 x 1080 pixels.

Bokeh-effekt giver flotte portrætbilleder

Du kan tage enestående portrætbilleder på med Huawei Mate 20 Lites dual-kamera. Portrait Mode er blevet en populære feature på mobilmarkedets og mange af de store high-end-brands smartphones på markedet kommer med bokeh-effekt - fx iPhone X fra Apple og OnePlus 6.

Video i super-slow-motion

Du kan tage video i slow-motion med dual-kameraet på Huawei Mate 20 Lite. Med 480 fps får du slow-motion-videoer, hvor du får alle små detaljer med.

24 MP + 2 MP dual-kamera på forsiden

Du får et imponerende 24 MP + 2 MP dual-kamera på telefonens front. Så står du altid knivskarpt på dine selfies. Dual-kameraet på forsiden tager billeder med en pixel-opløsning op til 5632 x 4224 pixels og optager video med en pixel-opløsning på 1920 x 1080 pixels. Og kameraet kommer med et hav af imponerende og sjove features - så kan du gå på opdagelse i Huawei's eventyrlige kamera-univers.

Bokeh-effekt på front-kameraet

Du kan tage professionelle portrætbilleder på front-kameraet på Huawei Mate 20 Lite. Så kan du tage enestående portrætbilleder af dig selv i skarpt fokus mod en perfekt sløret baggrund.

Lav dine helt egne emojis med 3D Qmoji

Med front-kameraet kan du lave dine helt egne emojis - lidt i stil med Animoji på iPhone X fra Apple og Samsung's 3D emoji på Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+. Med 3D Qmoji kan du optage dig selv og forvandle dig til en emoji - så kan du dele den med dine venner og familie på de sociale medier.

Redigér dine selfies med sjove effekter

Med kamera-appen på Huawei Mate 20 Lite kan du redigere dine selfies og tilføje sjove effekter. Fx kan du udskifte baggrunden, så det ligner du er ude i rummet.

6,3 tommer FHD+ FullView-display

Du får en 6,3 tommers FHD+ FullView-skærm med et pixel-opløsning på 2340 x 1080 pixels. Skærmen er fylder næsten hele telefonens front og er afbrudt af den lille "notch" i toppen af skærmen ligesom du kender fra iPhone - men her er den 13% mindre.

Skærmen har fået en opgradering

Skærmen har fået sig en opgradering siden Huawei Mate 10. Displayet på Mate 20 Lite fylder 81% af telefonens front - det er 5% mere end på Huawei Mate 10. Farverne står også endnu skarpere end før på Huawei Mate 20 Lite - skærmens farveskala er nemlig forøget med 10% siden Huawei Mate 10.

Ingen hjem-knap

Ligesom på iPhone X fra Apple, OnePlus 6 og en række Samsung Galaxy-telefoner får du ikke nogen fysisk hjem-knap på Huawei Mate 20 Lite. Uden en fysisk hjem-knap er der meget mere plads til skærmen - og derfor er næsten hele Mate 20 Lites front altså dækket af skærmen.

Den kraftfulde Kirin 710-processor baner vej for kunstig intelligens

Der er masser af power i den nye Huawei Mate 20 Lite. Med den kraftfulde Octa-Core Kirin 710-processor får du masser af fart over feltet. Og så baner processoren også vej for kunstig intelligens, som fx er med til at give dig bedre billeder med dual-kameraet og fjerne baggrundsstøj, når du taler i telefon.

Det nyeste EMUI 8.2 Google Android 8.1 (Oreo) giver dig en intuitiv og personlig brugerflade

Du får den populære Android-software fra Google, som er et brugervenligt og intuitivt styresystem. Med Google Android kan du nemt personliggøre din smartphone, så det passer lige til dig og dine vaner. Du kan f.eks. helt selv bestemme, hvordan du vil se apps, widgets og programmer på din telefons skærm. Så har du altid de apps og programmer du bruger mest klar til brug.

Android kommer med smarte Google-apps

Med Google Android får du også en masse smarte apps, som gør hverdagen meget nemmere. Fx får du Google Maps, så du altid har en GPS lige ved hånden. Du får også YouTube, så du kan se videoer på farten og Play Store, så du nemt og hurtigt kan hente nye apps til din smartphone.

Det store 3750 mAh-batteri holder strøm hele dagen

Batteriet i Huawei Mate 20 Lite er i top-form og sørger for, at du har strøm på telefonen hele dagen. Med det stærke 3750 mAh-batteri får du op til 25 timers ren tale. Og så kan mobilen holde i op til 500 timer på standby.

Hurtig opladning

Når telefonen løber tør for strøm tager det ikke lang tid at lade mobilens batteri op. Mange af mobilmarkedets high-end-brands sværger til hurtig opladning - fx får du hurtig opladning på OnePlus-telefoner og Samsung Galaxy-telefoner.

Opdateret glas-design

Det elegante glas-design med bløde kanter ligner det samme design, som på Huawei Mate 10. Men du får lige et par opdateringer, så pladsen på Huawei Mate 20 Lite er udnyttet bedre med en større skærm, hvor rammen omkring skærmen er mindre - den er reduceret med hele 67%. Du kan vælge Huawei Mate 20 Lite i sort, blå eller guld.

64 GB intern hukommelse

Du får hele 64 GB intern hukommelse - så har du masser af plads til både billeder, videoer, apps, spil og programmer på din smartphone.

Op til 256 GB med et mikroSD-kort

Er 64 GB ikke nok intern hukommelse? Du kan få op til hele 256 GB ekstra hukommelse med et mikroSD-kort som tilbehør til din telefon.

Ansigtsgenkendelse - både på bag-kameraet og front-kameraet

Du får både ansigtsgenkendelse på bag-kameraet og front-kameraet på Huawei Mate 20 Lite. Så kan du nemt og hurtigt tilgå til telefon - du skal bare kigge på den. Kameraets sensorer scanner dine unikke ansigtstræk og husker dem - det er hurtigt, nemt og super sikkert!

Du kan også låse din smartphone op med fingeraftrykssensoren

Bag på telefonen sidder fingeraftrykssensoren, som du også kan bruge til at låse skærmen op. Fingeraftrykssensoren virker lidt på samme måde som ansigtsgenkendelse. En sensor scanner dit unikke fingeraftryk og husker det.

3,5 mm jack til høretelefoner

Du får det almindelige 3,5 mm jackstik på Huawei Mate 20 Lite - det er altså ikke erstattet helt af USB-C, som på andre telefoner fx de seneste Apple-mobiler. Så hvis du har høretelefoner til 3,5 mm jack behøver du ikke at bruge en adapter - du kan sagtens bruge dem på Huawei Mate 20 Lite.

Sammenlign Huawei Mate 20 Lite vs Mate 10 Lite

Skal du vælge Huawei Mate 20 Lite eller Mate 10 Lite? Her kan du læse om de features og specs, der adskiller de to mobiltelefoner fra hinanden.

Større display på Mate 20 Lite

Du får en større skærm på 6,3 tommer, der fylder 81% af telefonens forside. På Mate 10 Lite får du en 5,9 tommer skærm, der fylder 76,5% af telefonens forside.

Større dual-kamera på Mate 20 Lite

Der er flere megapixels på dual-kameraet på 20 MP + 2 MP. Bag på Huawei Mate 10 Lite får du et dual-kamera på 16 MP + 2 MP.

Større selfie-kamera på Mate 20 Lite

Du får du et 24 MP + 2 MP dual-kamera, mens du på Huawei Mate 10 Lite får et 13 MP + 2 MP dual-kamera til selfies.

Større Octa-Core Hisilicon Kirin-processor på Mate 20 Lite

Du får en Octa-Core Kirin 710-processor, mens du får en Octa-Core Kirin 659-processor på Mate 10 Lite.

Et større batteri på Mate 20 Lite

Her får du nemlig et 3750 mAh-batteri. På Huawei Mate 10 Lite får du et 3340 mAh-batteri.

Hurtig opladning på Huawei Mate 20 Lite

Så kan du hurtigere lade batteriet op. Huawei har nemlig indført hurtig opladning på deres seneste telefon.

Sammenlign Huawei Mate 20 Lite vs P20 Lite

Er du i tvivl, om du skal vælge Huawei Mate 20 Lite eller Huawei P20 Lite? Her kan du læse om de forskellige features og specs på de to mobiltelefoner.

Større 6,3 tommers skærm på Mate 20 Lite

Skærmen er mindre på Huawei P20 Lite - her får du et 5,84 tommers display.

Et større 3750 mAh-batteri på Mate 20 Lite

På P20 Lite er får du et mindre 3000 mAh-batteri.

Et større bag-kamera på Mate 20 Lite

Her får du nemlig det store 20 MP + 2 MP dual-kamera. Bag-kameraet på P20 Lite er et 16 MP + 2 MP dual-kamera.

Dual-kamera på forsiden af Mate 20 Lite

Men på P20 Lite må du nøjes med et enkelt 16 MP front-kamera.

Mate 20 Lite har en større Octa-Core Hisilicon Kirin-processor

Den kraftfulde Octa-Core Kirin-processor har også fået sig en opdatering. Her får du nemlig en Octa-Core Kirin 710-processor. På P20 Lite får du en Octa-Core Kirin 659-processor.

Huawei P20 Lite er en mindre telefon

Telefonen måler nemlig kun 148,6 x 71,2 x 7,4 mm og vejer 145 g.

Hos os kan du købe alle de bedste smartphones fra Huawei

I vores online shop kan du også købe mange lækre smartphones fra Huawei. Fx kan du bestille populære modeller som Huawei P20, Huawei P20 Pro og Huawei P20 Lite.

Og leder du efter en smartphone til en lavere pris? Så er Huawei P Smart måske lige det, du leder efter. Her får du nemlig en billig mobiltelefon med lækre specifikationer - fx dual-kamera og et imponerende LCD touch-display.
Specifikationer
 • 6,3 tommer FHD+ FullView-display (2340 x 1080 pixels)
 • 20 MP + 2 MP dual-kamera
 • 3750 mAh-batteri
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: